Dag 7

Dag 7 - Om jag kunde ändra en sak om mitt utseende
 
Om jag kunde ändra en sak om mitt utseende så skulle det nog vara mitt hår. Det är sjukt jobbigt för det är oformbart typ. Jag kan platta det i 1 timme och det blir ändå lockigt inom en kvart. Och det går inte att locka det för det blir aldrig bra. Fast det kanske bara är jag som är dålig på att locka.. Men det blir alltid frissigt också. Och det jobbigaste, det växer såhäääär långsamt så jag kan typ inte få längre hår än vad jag har, och det suger. Men jag gillar mitt hår också. Till exempel så gillar jag att det passar bra med både blont och brunt. Och att det är tjockt så jag alltid har volym och att det blir jättefint i tofs för då ser man mina naturliga lockar mycket tydligare.
 
Lite bilder på hur mitt hår har sett ut under de senaste åren.
Mina favoriter är den på bild två till vänster och bild tre den understa .
 
 
 
 

Fredaaag

Weey det är fredag guuuys. Välförtjänt.  Jag ska ha värsta sleepovern med Sara, Pernilla och Lovisa ikväll. Ska fixa tacos och film. Så vi ska ha det sjuuuukt mysigt. Längtar. :)



Dag 6

Dag 6 - Typ av killar jag faller för
 
Jag faller för killar som...
 
...kan prata med mig om allt.
...är rolig och skrattar mycket. Och åt mina skämt även om de inte är speciellt bra.
...inte har något emot att ligga i sängen och mysa i flera timmar.
...har ett fint leende.
...kommer fram och pratar med mig först
...bryr sig om mig och oroar sig över mig. Någon som vill mitt bästa.
...accepterar mitt förflutna.
...inte försöker ändra den jag är.
...har samma intressen som jag.
...är envisa men kan erkänna att de har fel. Jag gillar att argumentera om saker heh.
...respekterar mina åsikter.
...ger mig komplimanger.
...kramar mig bakifrån eller håller min hand.
...gillar att ta gulliga bilder med mig.
 
Jag ställer inte såna krav på killar. Om jag faller för någon, så gör jag det. Jag dissar inte dem bara för att de inte gör alla de där sakerna, men jag gillar när killar gör såna saker mot mig. Det får mig att känna mig speciell. Om en kille är precis så jag skrev skulle han vara perfekt typ, men det finns inga perfekta killar. Men när man faller för dem blir de perfekta för en ändå. Kärlek är kärlek liksom.
 
 
 
 
 
 
 

Utvecklingssamtal

Tja tja bloggen, haft en bra dag? Vi slutade efter lunch idag för att det är utvecklingssamtal hela eftermiddagen. Jag var först i tur klockan 13.00 så jag behövde inte ens vänta kvar i skolan så det var as najs. Och då missade vi språk-lektionen som vi skulle haft direkt efter lunch också, yayayay. Förutom det var det inte den bästa dagen. Har vart på rätt dåligt humör och är sjukt trött också. Hoppas ni har haft en bra dag :)
Btw om ni inte redan har det, ladda ner Flappy Bird! Jag är helt beroende av det spelet. Det är så j*vla frustrerande men sjukt kul. 

Ögonen..




New In

Fick två par nya jeans av mamma här om dan. Ett par mörkblåa från H&M och ett par ljusare från Acne. Hon var rädd att hon hade köpt en för liten storlek men de satt heeelt perfa.
 
H&M

 
Acne
 
 
 
 

Dag 5

Dag 5 - Tio fakta om mig
 
1. Jag är helt beroende av müsli och bananer. Äter minst 3 bananer varje dag och müsli typ varje morgon. Så jävla gott!
 
2. (Menar det inte på något skrytsamt sätt) Jag är bra på matte, speciellt algebra. Algebra är bästa ämnet.
 
3.Jag är väldigt envis
 
 
 
4.Jag är dålig på uppfattning av tid. Kommer ofta preciiiis i tid bara för att jag alltid tänker "äh jag hinner väl".
 
5.Jag tror på Gud. Jag är inte jätte troende eller något men jag tror att han finns och att han hjälper en om man behöver.
 
6. Jag är livsrädd för vatten. Inte vatten man dricker utan stora hav och sjöar. Tror bara det finns massa hajar och farliga djur i vattnet så jag vågar inte vara i vattnet. Jag brukar bada ändå men ah är verkligen rädd. 
 
7. Det är väldigt lätt att övertala mig. Så om ni nånsin vill veta något, kom till mig. Jag brukar oftast inte kunna hålla tyst.
 
8. Mina celebrity crushes: Ed Westwick, Cara Delevingne, Justin Bieber, Channing Tatum, Beyonce.
 
 
 
9. Jag älskar folk som vågar vara fula med mig. Att skicka fula snapchats är det bästa som finns typ hahah. För alla tycker typ att jag har asdålig humor så jag kan i alla fall få folk att skratta åt hur ful jag är på bilder hahah.
 
10. Jag dagdrömmer hela tiden, verkligen heeela tiden. Om saker jag vill ska hända, om saker som har hänt, saker som kommer hända osv.
 

Dag 4

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar
 
Jag har väldigt många drömmar och sånt man jag kan säga en av varje som är viktigast/viktigt.
 
Ett mål:
Ett mål som jag har är att jag ska försöka se allt positivt för jag är verkligen en pessimist. Jag är typ alltid negativ mot allt som jag inte gillar. Vet inte riktigt om det är ett mål men jag ska i alla fall försöka. Annars så är ett mål att jag ska ta hand om mig själv för att jag ofta gör illa mig eller blir sjuk för att jag inte är försiktig. Och det måste jag bli bättre på.
 
En dröm:
Att få bo i ett annat land igen. Jag kommer verkligen inte vilja bo i Sverige när jag blir stor utan jag vill bo i något annat land, typ England, USA, Tokyo, Australien eller något sånt. Helst ett engelsktalande land för det är lättare för mig då. Vill inte bo i Texas när jag blir stor, även om jag älskade det. Men det var inte direkt det jag drömmer om. New York å andra sidan..
 
En önskning:
Just nu önskar jag bara att jag skulle sluta ha ont överallt. Magen, knäna, huvudet, ryggen. Har alltid problem med något. Och just nu är det alla samtidigt typ. Och Alvedon hjälper typ inte ens. Aja, inget att göra åt det. Det är väl bara att stå ut med det liksom. Är ju inte döende så det är väl bra. Men det är i alla fall min önskning och jag tänker bara på nuet.
 
 
 

Tuben

Tja tja bloggen. Sitter här och chillar på tuben på väg till skolan och lyssnar på musik. Har vart hos sjukgymnasten och gymmat och nu ska jag hem och byta om å sen till skolan. 

My current obsessions: 
Hela Huset - Veronica Maggio 
Utomlands - Zacke
How Long Will I Love You - Ellie Goulding 




Dag 3

Dag 3 - Innehållet i min väska
 
Jag är inte en sån som brukar ha tusen saker i väskan, vill ha så lite som möjligt. Men det beror på vart jag ska åka och ha med mig väskan. Om jag ska till skolan så är det mestadels böcker och papper som är i väskan men om jag ska till stan så har jag med mig lite andra saker. Typ ibland kameran, laddare.. Ibland nått annat kanske. Men eftersom mitt mobilskal är sånt som det får plats med kort i så behöver jag inte ens någon plånbok utan jag har ID, bankkort och SL-kort där i.
 
Men de sakerna som jag nästan alltid har med mig:
-Mobil
-Hörlurar
-Nycklar
-Almanacka
 
 
 
 
 

Edited

Färdigredigerade och allt. Även om vi var ganska oseriösa när vi fota så blev det några rätt bra bilder som jag fixa lite med. Redigerade bara lite snabbt så det är inget proffsigt men det duger tycker jag. Ni får ha en asbra daaag! Jag ska göra det bästa jag kan göra av dagen med skit ont i magen och huvudet.
Och guys, det är Pernillas födelsedag idag så gratta henne!!
 

Min peris

Tja tja bloggen, här kör vi på ännu ett sent mobilinlägg. Det är typiskt mig verkligen. Men jag har inte haft tid att sätta mig och göra ett inlägg på datorn och hinner inte ikväll utan jag ska göra läxor nu som jag inte har lyckats göra klart. Och imorgon kommer Dag 3 på min challenge för jag har inte haft någon ork att göra den i helgen. Så imorgon kör jag på den. 
Idag har jag i alla fall vart med Peris Nillis. Vi skulle fota lite men det slutade med att vi låg i sängen och kollade vine och tog egopics. Men några bilder fick vi på kameran som jag ska ladda över nu ikväll. Men tills dess, njut av några egopics av oss. 







Akutmottagning

Tjatja bloggen, godmorgon! Eller typ nästan goddag. Så sjukt najs med lördag men ändå inte. Jag ligger här i in säng och kan inte röra mig. Jag har så ont i min mage att jag inte ens kan ta mig upp. Det känns lite läskigt, känner mig svimfärdig och jag har bara känt såhär en gång innan och det var när jag fick influensan förra året. Och nu tror de att jag har blindtarmsinflammation. Men vi får se. Hatar att åka till sjukhuset. :(

Äldsta bilden i världshistorien 




I vått och tort

Ni känner väl alla till vad som händer med Justin Bieber just nu? Han blev i alla fall arresterad för rattfylla och olagligt streetrace. Inte bra Justin. Och alla är hela tiden på mig typ "Hur kan du gilla någon sån?" och massa saker. Och det är så här att jag kommer vara en trogen Belieber genom allt. Jag tror på att han kan förbättra sig och uppföra sig så han ska för han ska vara en förebild och han beter sig inte som det just nu. Hur mycket jag än älskar honom så är det inte okej det han håller på med, jag vet inte vad som har gått snett men någonting har gått fel för jag tror inte att han skulle göra massa olagliga saker med vilja. Visst, alla förändras men det här är inte Justin. Jag har varit med i denna fanbase i flera år och jag vet allt om honom och vad som hänt honom så jag tänker inte ge upp på honom för att han gör misstag. Jag bara hoppas så mycket att han försöker bli bättre för alla som har blivit så stora som han har det gått dåligt för. Kolla bara på Marilyn Monroe, Michael Jackson, och Elvis Presley. Jag vill bara träffa honom och hålla om honom och säga till honom att allt kommer bli bra för jag tror inte riktigt han har någon sån just nu. Och en stor anledning till att jag vägrar sluta gilla honom är just för all hat han får och som jag ibland får för att jag står upp för honom. Precis på det sättet jag blir "retad" för USA. Men jag står för båda sakerna och kommer alltid göra det. För alla som snackar skit vet oftast inte historian bakom. Utan de dömer boken utifrån utseendet.
 
 

Dag 2

Dag 2 - Någon jag vill träffa just nu
 
Oj, det är många jag vill träffa just nu, men jag vill nog mest se min morfar just nu för att jag är vill veta hur han mår. Han har opererats hela dagen, det var en jätte stor operation, och han kommer nog väckas om en timme eller så. Jag kommer inte kunna ta mig upp till Umeå själv i helgen tyvärr, men jag vill verkligen vara där med han för det är en väldigt smärtsam operation och det är väldigt stor chans att man blir deprimerad när man opererar hjärtat. Speciellt när det är en sån stor operation. Men jag tror han klarar det bra. Doktorn sa att han hade väldigt starkt hjärta och att det är tack vare det som han inte fick en hjärtattack även om en vanlig person skulle ha fått det. Men han hade också mycket tur.
 
 
 

Ortopeden

Tja tja blogeeen. Imorse var jag hos ortopeden i Högdalen. Det var lite problem att ta sig dit eftersom att tunnelbanorna på gröna linjen inte gick men kom dit till slut. Och asså Gud, min ortoped-snubbe ser precis ut som Liam hemsworth. Helt sjukt, rätt snygg asså. 
Det gick bra tyckte jag, han klämde lite på mina knän och kollade på när jag gick å han sa att det troligtvis är någon inflammation i ledbanden och kanske ojämnt brosk under knäskålen. Så jag får gå tillbaka dit nästa vecka på tisdag för att göra lite övningar å gymma med honom. 

Det är också därför jag hade kjol idag (ja det var skit kallt). För att när han kollar knäna kan man inte ha några byxor elr strumpbyxor iför å jag ville inte behöva ta av mig byxorna för honom så jag valde att ha kjol heh. 




Dag 1

Dag 1 - Min familj
 
Min familj består av mig, min pappa, min mamma, min brorsa och min hund (som tyvärr inte fick vara med på några bilder nu).
 
Pappa:
Fredrik heter min pappa, är 42 år. Han jobbar på Ericsson och det var tack vare honom som vi fick chansen att bo i USA i två år. De flesta säger att jag är mest lik honom men jag tycker jag är lik båda han och mamma på olika sätt. Jag är mer lik pappa i utseende och lite i personlighet. Till exempel så blir vi båda lite exalterade och drömmer oss bort väldigt lätt, typ om man ska åka till Frankrike i två dagar så blir vi liksom helt overboard och måste börja planera på en gång osv. (bara ett exempel). Han är jätte bra på fotboll, han har till och med varit en av Sveriges 15 bästa fotbollsspelare (vid 15 års ålder asså hahah). Han är väldigt mycket för jobbet och är värsta businessman.
 
 
Mamma:
Min mamma heter Helena och är 45 år. Hon är också lik mig men mer till intresse-personlighet. Vi är intresserade av samma saker, bland annat konst, poesi, sporter, musik osv. Hon ser inte ut som hon gör på bilderna, hon har nämligen gått på någon bantningssak på itrim och hon har blivit smal och fin. Inte för att jag inte tycker det är fint att va lite större! Hon kommer från Sundsvall. Och min pappa från Luelå och därmed har jag fått min lite smått konstiga dialekt.
 

Adam:
Adam är min brorsa (surprise). Han är tre år yngre än mig, alltså 11, snart 12. Adam och jag bråkar nog mest av alla syskon nånsin. Jag har aldrig slagit honom i hela mitt liv och skulle aldrig det men vi kan vara jätte taskiga mot varandra. Men jag älskar honom såklart ändå. Han är i alla fall väldigt sportig, han går just nu på badminton, fotboll, trummor och karate. Han har också en sjukdom som har med hans tänder, längd och temperament att göra. Han är jätte lik min morfar också.
 

Frisco:
Ja, det finns inte mycket att säga om honom, han är 3 år, en Golden Doodle från Corsicana Texas. Han är sjukt dum i huvet (alltså jätte osmart) men jäääätte söt. Han är min lilla älskling!
 
 
 
 

Challenge 2.0

Tja tja bloggen, kommer ni ihåg när jag hade en sån där challenge där jag skulle skriva något varje dag? Tänkte köra en sån igen för då blir jag mer peppad att göra inlägg osv. Några rubriker kanske jag redan gjort men aja. Jag börjar imorgon så önska mig lycka till.

 

1 - Min familj. 

2 – En person jag vill träffa just nu. 

 3 – Innehållet i min väska.

4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

5 – Tio fakta om mig.

6 – Typ av killar jag faller för.

7 – Om jag kunde ändra en sak om mitt utseende.

8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

9 – Mina bästavänner.

10 – Någonting jag oroar mig över. 

11 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig. 

12 – Favoritställe.

13 – Vad jag älskar mest om mitt liv.

14 – Vart ligger din tillit.

15 – Bästa låtar just nu

. 16 – Outfit of the day.

17 – 10 saker jag stör mig på

18 – Nerräkning.

19 – Min favorit film.

20 – Min passion

21 – Vart jag ser mig själv om 10 år 

22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

 Hahaha throwback med världens fulaste bild till då jag hade brutit benet. Jag vet inte ens vad det är jag gör på bilden men ah hemska tider det asså.

 

Fashion

Purple
 
 
Typ perfektaste outfiten everr. Kanske lite somrig men omg. Ni borde följa mig på polyvore.com om ni har det. Jag heter hallgrenhannah :)

Hunters

Tja tja bloggen, glad chey häraaa. Haha åh nej vad töntigt. Men jag är faktiskt jätte glad, mina Hunters kom idag och de sitter helt perfekt. Jag tog storlek 39 för jag brukar ha ungefär 38.5 så det får plats med såna där sockor i dem också om det blir kallare. Och mina har ju som sagt snören (vilket jag personligen tycker är snyggare) för de blir mer som skor är stövlar. De sitter också mer efter konturen av benet, alltså inte hårt men man kan ju välja själv om man vill knyta så det sitter hårt eller inte. 
Men imorgon blir det första dagen som jag använder dem, iiih längtar lite smått.
 
 
 

Retro

Bilder från igår. Jag vet inte, jag gillar bara de här bilderna väldigt mycket. Knappt någon redigering alls. 
 
 
 
 






Dagen

Tja tja bloggen. Lång dag har det varit men vi började sent så det var najs. Jag har bland annat varit ute och fotat lite med Celina. Blev inte så jätte många bra för vi var ute ganska kort tid, det var så kallt, och så hade jag så röd näsa så jag ser ut som Rudolf med röda mulen på alla bilder.. Fan då. Jag ska försöka ladda över några av dem bilderna och redigera dem. 
Sen så är det lite problem med min morfar just nu, han ligger på sjukhus i Umeå så jag kanske tar tåget dit upp själv i helgen för att hälsa på honom. Det är nog inte så kul för honom att vara själv där.. Mormor stannar kanske kvar i Sundsvall under tiden så ja. 
Jag ska försöka fixa lite på datorn så det blir mer inlägg. Jag får se hur det går! Ha en bra kväll. 




Uh-oh

Tja tja bloggen. Lite sent inlägg sådär. Som vanligt heh, I'm sorry gaaajjs. Jag hoppas att ni inte tycker min uppdatering suger helt i alla fall. Kaggar bara ingen ork att sätta på datan å blogga ibland. Och jag får total black-out om vad jag ska skriva om ibland också. Liksom, vill ni ens veta om vad jag gör under veckan och sånt eller vill ni bara ha outfit-inlägg och sådana saker? Kommentera, kika, något. 
Jag ska försöka orka gå och göra ett tidsinlögg tills imorgon i alla fall. Så hare gött! Å sov gott, natti. 

Lite smått gullig bild tycker jag. 



Träning

Det blir mycket träning framöver. Idag var det badminton och eng. springtur nu på kvällen och imorgon sticker jag nog och simmar och sedan blir det träning igen. Men jag måste bara säga att jag har sjukt snygga träningskläder. I lööve 'em

Godnatt finaste ni! 



I'll be okay, just not today.

Ibland behöver man bara någon som håller om en, när det känns som om allt går fel och hela bröstkorgen slits sönder av ångest. Och det är okej, att visa att man behöver hjälp. Men det är jobbigt, för man vet aldrig hur personen kommer  reagera. Det värsta som finns är när man blir bortstött för att någon inte vet hur de ska hantera ens problem. Och jag vill bara säga att det är okej att ta ett fel steg ibland, för de som verkligen finns där kommer hjälpa dig hitta tillbaka och ta rätt steg. 
När det känns som om hela jorden kommer gå under och ingen är där för dig, det är då du ska visa dem att du är stark. Bevisa för dem att du inte behöver någon som inte behöver dig. För hur jobbigt det än är så kommer allt vända på sig. Allt det mörka kommer bli ljust. Tro mig, jag vet. Det kanske tar några dagar, kanske en vecka, till och med ett år, men allt kommer bli bra. För en dag kommer du kunna gå och lägga dig utan att behöva tänka på den personen/det problemet. Och du kommer kunna vakna utan att bli påminnd av det det första du gör. Så ge bara aldrig upp, någonsin. Och var alltid snäll mot andra för alla har problem i livet. 
Ta det från någon som har haft så mycket problem de senaste året/åren. Och ja, jag skriver det här, på min blogg, offentligt. För jag är stolt över att jag klarade mig igenom allt. Tack vare att jag accepterade att det är okej att inte vara okej. Även när jag hade gett upp så var det folk som hjälpte mig upp, och när det inte fanns någon så fick jag göra det själv. Men det är inget fel med det. 





Mys, fredag

Tja tja bloggeeen. Fredag idag, äntligen. Så skönt att skolveckan är över och den sista dagen är såå kort. Däremot kom jag inte hem så tidigt, kom hem kvart över fyra. Jag glömde nämligen mina nycklar så jag blev utelåst eftersom min brorsa slutade senare än mig och sedan var med kompisar. Så jag var hemma hos Johan hela eftermiddagen. Sov i hans soffa medan han spelade och var lite osocial men sen när han slutat spela var han lite social i alla fall. Men det är najs ändå, är det fredag så är det.
Och sedan, det är med att Fredrik typ ströp mig, jag menade inte på något seriöst sätt, han är inte taskig eller något, bara lite aggressiv mot mig ibland hahah. Nejmen seriöst, det får ni inte tro. Han ba "tänk om alla tror att jag är jätte taskig nu!" Så bara så ni vet, Fredrik är inte så haha.
 
Jag kände för att ta lite bilder och redigera dem så det är därför inlägget är lite sent!
Det är inte min kofta, det är Johans men jag frös så mycket att jag fick låna den :P
 
 

G'night

Godnatt på er! Imorgon är det fredag och vi slutar efter lunch yayay. Vi har as-najsiga fredagar! 
Sov gott puss :)




Sommar

Tja tja bloggen. Hoppas ni har haft en bra dag :) Jag har det, förutom att jag har lite ont i huvudet på grund av att Fredrik tryckte in mig i väggen och ströp mig så jag slog i mitt huvud. Har faktiskt väldigt ont just nu, efter. Jag fick en ordentlig smäll men det går väl över.
Jag satt och kollade igenom gamla bilder på datorn och hittade bilder från när jag var med Lovisa på hennes landställe och det känns som om det var hundra år sedan. Saknar sommaren såå mycket! Jag har nerräkning på min mobil hur många dagar det är kvar till sommaren och det är typ 150 dagar eller något. Det är inte så jätte lång tid men det känns som det. Usch.
Jag och pappa har redan börjat planera sommaren. Vi ska kanske hyra ett hus i Frankrike för vi vill se hur det är där eftersom vi kanske ska köpa ett hus/lägenhet där. Vi älskar att åka skidor och det är perfekt att Alperna finns där i Frankrike så då kan man ha det till en skidstuga och på sommaren så är det ju varmt och skönt och man kan bada, shoppa, åka in till Paris osv. Så det är ju rätt nice.
 
 
Gjorde ett collage från i somras och mina och Lovisas "photoshoots". Jag gillar att göra collage, har ni märkt?
 
 
 

Utseende

Guuuud, har ni någon gång velat något så mycket att ni typ blir helt crazy? Är typ så just nu, vill verkligen bara göra allt jag vill på en gång. Alla som säger "du är för ung, du vet inte vad du vill", no. Jag vet exakt vad jag vill och jag kommer inte ångra det. För det här är jag, jag vet vem jag är.
Det är något jag alltid varit väldigt säker om, vem jag är. Jag har haft så många olika stilar och prövat mig fram och jag vet vem jag är nu. Jag vet vilken stil jag har, vilka kläder jag passar i och vad jag vill hålla på med.
Och jag bara måste ha en tattuering, typ nu! Och så vill jag ha mina piercings. Bryr mig inte om vad andra tycker, jag vill ha det. Och jag vill vara annorlunda. Mamma tjatar alltid om att jag är fin som jag är. Utan att noppa ögonbrynen, utan att färga håret och pierca mina öron. Och jag håller väl med henne, jag ser inte dålig ut på de sättet, men jag vill inte se ut så för jag är inte den personen. Jag vill färga mitt hår i brunt/rött. Jag vill pierca mig och fixa mina ögonbryn. Jag vill sminka mig så folk kan se att jag gör det. Jag vill vara hur smal jag vill utan att någon kommenterar det. Jag vill vara så jag är, och jag tänker det också.
 
Några tattueringar som jag tyckte var skitsnygga. Jag vill ha några små först men sedan vill jag nog ha någon på ryggen/skulderbladet eller höften.
 
Piercings är det snyggaste som finns, am I right? Kanske inte. Men jag tycker att det är sjukt snyggt. Och jag vet inte riktigt vilka jag ska skaffa. När jag blir lite äldre kanske jag vill ha någon fler men just nu så vill jag ha i naveln och en pinne genom örat (industrial)
 
Det är typ någon sån här färg som jag vill ha på mitt hår. Eller typ en blandning utav dem, lite rött, lite brunt. Kommer nog behöva pröva mig fram..
 
Hon på bilderna är seriöst snyggaste levande personen, Acacia Brinley Clark. Hon var förut en sån där jättesminkad, otroligt tjejig tumblr-tjej med rosa kjolar och fluff och sedan så ändrade hon helt stil allt eftersom. Hon färgade håret brunt, skaffade näspiercing och ändrade helt klädstil. Hon är helt klart min förebild när det gäller utseende! Så snygg, orkar inte.
 
 
 

New In

Tja tja bloggen, ett new in-inlägg från igår egentligen. Var i Bromma Blocks igår och kolla lite på XXL och sånt och jag fick med mig en baddräck och en långärmad löpartröja från XXL och ett nagellack från Max Factor och ett foundationstick från Maybelline.
 
//Baddräkt från Arena (XXL)//
Vet inte om ni visste det men jag har simmat i mååånga år och det är något som andra tyckt jag varit jätte bra på men ändå slutade jag. Jag tröttnade. Men alla tjatar hela tiden på att jag ska börja igen så nu när jag har köpt en ny baddräkt kanske det blir av. Jag har inte insett förrän nu att liksom wow, jag är riktigt bra på att simma.
 
//Löpartröja från Nike (XXL)//
Har redan en långärmad träningströja men den är för stor för mig egentligen så jag köpte den här. Den sitter helt perfekt och är såå skön. Nike är helt klart mitt favorit märke när det gäller träningskläder.
 
//Nagellack från Max Factor//
Man kan aldrig ha för många nagellack! Jag har bokstavligen mer är typ 50 nagellack.
 
//Foundation från Maybelline//
Åhh har sett så många bilder på den här på WeHeartIt och jag har haft en från Cover Girl som var helt perfekt och jag använde denna idag. OMG säger jag bara, helt sjukt bra! Man behöver pyttelite men den täcker helt. Och precis som det står: anti-shine. Vilket är ett stort +. Rekomenderar verkligen!
 

Outfits

Untitled #1
 
 
 
Gjorde ett litet collage med snygga outfits för vintern och snart våren. De är snygga enligt mig i alla fall. Älskar att sätta ihop egna outfits och grejer. Speciellt när man har lite smått tråkigt och sådär på en söndagskväll.
 
Outfit 1:
//Blus-Orla Kiely//Klocka-Nixon//Jeans-J Brand//Pumps-2bstores.com//Läpstift-AERIN//
 
Outfit 2:
//Tröja-H&M//Fjäderkjol-Milly//Skor-Dr.Martens//Halsband-nastygal.com//Väska-AKIRA//
 
Outfit 3:
//Linne/top-River Island//Vit skinjacka-River Island//Byxor-Tripp//Örhängen-tnuck.com

Snow

För att gårdagen inte skulle bli helt bortslösad (det slutade med att jag inte gick på festen utan var hemma och degade. Usch, vad tråkigt) så gick jag ut och fotade lite eftersom det hade snöat. Det blev några bra bilder som jag redigerade så fort jag kom hem.
Är det bara jag som inte är speciellt glad över att det har kommit snö? Alltså det är väl kul att vi har chansen att åka pulka en gång i vinter här i Stockholm, men det är ju så jobbigt med snö..det blir så mycket jobbigare att ta sig till ställen och så är det såå kallt. Jag hatar kyla.
 

Musik

Jag är verkligen en sån där person som är helt beroende av musik. Liksom om ni tycker att ni lyssnar på musik, ta det gånger två så får ni hur mycket jag lyssnar. Jag lyssnar när jag är påväg någon stans (bil, går, tunnelbana), i skolan när jag jobbar och på rasterna, när jag går med hunden, när jag gör läxor, sitter framför datorn, innan jag ska sova, när jag vaknat och ligger kvar i sängen (helger) och ibland bara ligger jag i soffan och lyssnar på musik. Flera, flera timmar har jag hörlurarna i öronen. Men jag måste lyssna på musik för jag kan inte leva utan det. Det är som om "the world goes around" tack vare musiken. Livet är förbättrat så mycket med musik, mitt liv i alla fall. Det finns musik för alla humör och den finns där när det ända man känner är smärta.
Det är så viktigt för mig att jag faktiskt inte skulle kunna tänka mig leva utan det. Det är som mina vänner, det viktigaste som finns.
Har ni också något som är så viktigt för er?
 
 
 
 

Today's planer

Tja tja bloggen, va ska ni göra idag då? Själv har jag spenderat dagen fram till nu genom att ligga och lyssna på musik typ. Snacka om en hel lördag wasted men jag mår inte så bra, har väldigt ont i huvudet. Vilket inte är bra eftersom att jag ska på fest ikväll hos min kompis Erik. Jag tror faktiskt inte jag kommer att orka gå dit, vi får se. Hoppas på att alvedon gör susen. 

Gammal bild men jag älskar att redigera bilder om och om igen tills de blir perfekta. Är faktiskt väldigt bra på att redigera, något jag är bra på, yay. 



12 onödig fakta om mig

-Jag avskyr kardemumma mer än något annat typ.
 
-Jag äter väldigt konstigt. Jag måste tillexempel dela bananen på tre när jag äter den. Jag äter bakelser upp å ner (alltså botten först), och så skalar jag vindruvor innan jag äter dem.
 
-Jag har väldigt högt garv... men det är inte med meningen.
 
-Jag kan snapchata med någon och så går jag och gör något eller bara sitter kvar och kollar i någon bok eller nåt och så kollar jag bara på mobilen snabbt (asså den är svart då) och så lyser den upp precis då. Det är asläskigt, händer mig hela tiden. Kan vara borta i 3 minuter till 6 timmar och kan ändå lyckas kolla på mobilen eller tänka på den preciiiis när jag får svar.
 
-Låter kanske jätte äckligt men jag brukar hälla mjölk på ett fat, lägga i isbitar och äta det med sked. Gott.
 
-Jag har slutat gilla Nutella, omg. Japp, det går.
 
-Det ända som jag blir arg över när folk retar mig eller säger nåt taskigt mot mig är om det har med USA och göra. Now you know my weakness.. men jag blir sjukt sur.
 
Time Square i somras
 
-Mina två framtänder är mestadels gjorda av plast.
 
-Alla i min familj har någon sjukdom eller allergi. Förutom min hund.
 
-Jag är asgrym på att göra sit-ups. Inte för att skryta men jag kan göra sjukt många på rad.
 
-Jag vill hoppa från ett berg med sån där dräkt som blir till ungefär en fallskärm.
 
-Jag kan skena med ögonen. Och har även jätte viga tummar.  
 
Liten Hanna, typ. Ett år sedan.  
 

Fredag

Yes guys, det är fredag. Turn up haha. Håller på med lite tidsinlögg på datorn och har därför inte lagt ut något förrän nu även om jag slutade klockan 12.30. Så skönt, vi slutar efter lunchen varje fredag nu. Fast det är hemskt för vi har jätte långa dagar resten av veckan.. 
Men nu är det fredag och då ska man bara skita i skolan tycker jag. 

Gullig bild som jag hitta på datorn från oktober. Ser så glad ut haha



De där med skolan..

Jo, de är ju såhär att nu när skolan börjar kommer det blir mer läxor och jobb. Och jag måste hinna med att träna, och även vara lite social med kompisar då och då. Vilket leder till att det blir mindre tid åt bloggen, tyvärr. Men jag ville bara skriva det: att det kan bli mycket mer mobilinlägg framöver just för att det är svårt att hinna med. Och det kanske blir en del värre inlägg också eftersom att jag inte så ofta hinner göra massa tidsinlägg. Men jag gör så gott jag kan, så ni vet. :)

Min favorit-tröja från Zara. 




Makrons

Tja tja bloggen, första skoldagen-check på den! Även om det är kul att träffa alla igen så har man ju lite ångest. Liksom, en hel termin av skola igen.. Usch. 
Efter skolan så drog jag hem till Celina och vi gav oss på ett försök att baka makrons. Hur svårt kan de va typ? Jo, ganska. För det första så skulle man ha malna mandlar, inte hela så vi rev mandlarna på ett rivjärn, en efter en. Och det var skit-många, 200 gram. Så, det tog ju ett tag. Sedan gick allt bra tills vi tog ut dem ur ugnen.. De var färdiga på utsidan men inte insidan. Oopsi. Men de blev ganska bra ändå! Även om typ hälften av dem blev lite trasiga. Och herregud vad goda! Seriöst det godaste jag ätit!! Om ni någonsin ska baka, baka mörkchocklad-makrons med vitchocklad-glasyr i. Munorgasm typ hahah. 

Mobilbilder. 







Älskar dig, min finaste

Hur gullig är inte min bästavän som kommer med presenter till mig? Seriöst, ni önskar att ni hade henne som bästavän. Hon är helt underbar på alla sätt och vis.
Fick ett par jätte söta trosor och Justin Biebers The Key. Ha velat ha den såå länge men aldrig gått och köpt den. Den luktar såå gott! Fick även ett fint litet brev som hon skrev. Blev tårögd när jag läste den haha. Ah, vad jag blir tårögd när folk är såhär gulliga mot mig. Det var jätte fint skrivet.
Så tack så mycket mitt träd! Älskar dig, min finaste.
 
 

Skola

"Omg yay, skola imorgooon. Äntligen" Said no one ever. Åh varför måste loven alltid gå så jävla fort men självaste skolan går sjuk långsamt och är tråkigt sån F A N. Ursäkter mitt språk. Även om jag tycker att det ska bli kul att träffa alla vänner igen så är det ändå en del av mig som blir sjukt deppig av skolan. Liksom, läxor, stress, långa dagar, tidiga morgonar, tråkiga ämnen, svåra prov, prov, prov, prov! Hur kul låter det på en skala från 1-10? Dötråkigt enligt mig i alla fall. 
Men det är inget jag kan göra något åt såå det är bara att jobba på. Ska verkligen satsa den här terminen! När det gäller allt! 




Fit for life

Lite inspo nu på morgonkvisten. Eller ja, för mig är det morgon. Jag vaknade nyss men jag drar ut och springer. Det finns ingen dålig tid att springa, kämpa. Nu har man varit lite lat under lovet så det är bäst att komma igång lite nu. 




Favoriter i badrummet

Tja tja bloggen. Som sagt så tänkte jag lägga ut ett inlägg med mina favoritprodukter som jag använder dagligen. Har sett folk som har gjort video på det, men jag är inte speciellt mycket för video-bloggning så jag gör ett vanligt inlägg istället!
 
 
Mina två shower gel från The Body Shop. De luktar såå gott, helt sjukt. Som ni ser är de väl använda!
 
(Från vänster till höger)
-Wild Rose handkräm från The Body Shop. Jag blir jätte torr om händerna på vintern och då är den min rädding haha. Den är jätte bra för extremt torra händer.
-Tvål..typ, från Rituals. Den är jättecool för den löddrar upp när den kommer i kontakt med luften. Det är helt klart min favorit-tvål för den är sååå mjuk. Det är helt sjukt. Men man ska inte trycka ut mycket tvål för det blir typ 3 gånger mer för att det löddrar upp.
-I love...-lotion. Den luktar jätte gott och jag brukar använda den efter jag duschat för då kan huden vara uttorkad.
-Uniq One. Den brukar jag använda i håret när jag fönar eller plattar/lockar det. Brukar dock inte fixa håret på det sättet så ofta. Men jag har tänkt göra det lite oftare nu. Och den skyddar håret mot mycket mer än bara föning, plattning och lockning så man kan såklart använda den även om man inte gör något av det.
 
Derma V10 Body Butter, Wash och Scrub. Fick detta kit i julklapp och de har varit riktiga favoriter. Brukar switcha lite mellan detta kit och andra tvålarna och lotionen. Men de här passar bra tillsammans och de är riktigt sköna!
 
Har på sistone blivit helt beroende av ansiktsmasker. Det får ansiktet att kännas så rent, vilket det troligtvis är efter man andvänt de. Det finns olika men min favorit är den från Mary Kay och den som heter Mud Mask från Kicks. Tipsar verkligen om de här!
Till sist mina absoluta favoriter av mina favoriter haha. Det är ett kit från Mary Kay får ansiktisvård. Varje kväll gör jag rent ansiktet med den i mitten (cleanse), sedan baddar jag ansiktet med sprayen till höger (freshen-som är ett ansiktsvatten för att fräscha till ansiktet typ) och sedan så smörjer jag in ansiktet med den till vänster (hydrate-en lotion för ansiktet). De hjälper mycket mot acne och även om man är torr. Men även om man bara tar väl hand om sitt ansikte.
 
Hoppas ni fick några bra tips, rekommenderar de här produkterna verkligen!
 
 

Bra dag i stan

Tja tja bloggen, kom nyss hem från stan. Har varit där hela dagen med Sara och kollat lite i affärer. Jag handlade några ansiktsmasker på kicks å hon med. Ja, det har bara varit en jätte bra dag over all. Lite hype ibland men as kul. 
Jag hade tänkt lägga ut ett inlägg på mina favorit-produkter i badrummet sen också! 

Min älskade Michael Kors








Random wanties

Tja tja bloggeeen,
har gjort en lista på saker jag ska köpa så då kan jag checka av listan allt eftersom. Än så länge så har jag checkat av Odd Molly, en säng och ett stativ som jag inte bokstavligen har köpt än. Men jag vet att jag ska det.
Här är några andra saker som är på min want-lista:
 
//Love Dream Platforms//Jeffrey Campbell Platforms//
//Jeffrey Campbell Luis Chain Loafer// (botten är två bilder av samma skor)
//Timberland boots//
//TKO-klocka//RiRi palette från MAC Cosmetics//Navelpiercing(alltså att ta det)//
 
 

Januari 5

Tja tja bloggen. Idag är det min namnsdag, omg typ. Haha nejmen om ni ville veta alltså. Så ointressant. Jag har i alla fall inte gjort något idag, över huvud taget. Jag tänkte fixa min hylla så den blev färdig, men nej. Har inte orkat ännu. Jag är såå slö ibland..
Imorgon ska jag i alla fall till stan med Sara, så då blir jag inte lika rastlös. Men resten av den här dagen kommer troligtvis spenderas genom att kolla på vampire diaries. Har kommit sjukt långt på den, är snart ikapp. 

Lägger nog inte upp något mer idag så ha en bra kväll guys.



Ny säng

Tja tja bloggen! (Asså ni måste läsa "tja tja bloggen" med sån där fjortis-röst).  Jag har varit på Ikea idag och köpt en ny säng, äntligen. Det tog ett tag att sätta ihop den men till slut så. Jag har nu en 120x200, fast säng. Han på Ikea föreslog en mjuk säng och tyckte jag var lite skum som ville ha en så fast säng som möjligt. Men jag får såå ont i ryggen och nacken av mjuka sängar. 
Jag möblerade om i rummet också men det ska inte se ut såhär när det är färdigt, ska nog ta bort mitt skrivbord, köpa ett sminkbord/byrå istället och även en spegel. 

#nomakeup





Minnen

Tja tja bloggen, jag tänkte bara ge ett litet tips..eller tips är väl inte rätt ord. Men jag har en burk som det har stått "Memories of 2013" på. Där har jag stoppat lappar där jag skrivit bra minnen utöver året. Men jag kommer ju typ ihåg alla minnen så jag gjorde om burken och skrev bara "Memories" på den så jag ska ha den i några år och sedan läsa alla lappar som finns i burken.
Jag ska göra om mitt rum nu också och då tänkte jag även skaffa bara helt genomskiliga burkar där jag ska lägga mina kontanter för att kunna åka utomlands om några år. Jag tycker att det är kul att ha en sån burk för då ser man sina framsteg ju. Har ju bankkort så jag har inte så ofta kontanter så därför åker ju inte alla mina pengar dit för jag vill ju ha lite att shoppa för också haha
 
Jag slog in min burk för jag hade lite tråkigt..
 

New In

Tja tja bloggen. Igår sa jag ju att jag skulle försöka lägga ut bilder på min nya Odd Molly tröja, så här har ni. Det är även bilder på en Ralph Lauren tröja som jag fick av mamma igår.
Det blev inte så bra bilder men jag har lite bråttom, ska va me lite kompisar så jag ska dra om några minuter.
 
 
 

Just Ordered

Tja tja bloggen! Beställde nyss ett par hunters. Har sett så manga ha såna men aldrig tyckt att de var speciellt snygga, liksom det är ju faktiskt gummistövlar. Förlåt ni som har hunters, men det är bara inte min stil..
Jag har inte fattat att det finns olika slags modeller och färger för att jag aldrig varit intresserad men jag såg några med snörning och tyckte de var sjukt snygga för de ser ju faktiskt ut som en sko och inte bara en gummistövel, såå jag beställde de med ett par sockor som jag tyckte var hur söta som helst.
Och by the way, jag har heelt glömt bort att lägga upp bild på min Odd Molly blus som jag köpte häromdan, ska göra det. Imorgon tror jag, hoppas jag!
 
 

Changes

Har alltid tyckt att det är så cheesy att skriva "nytt år, nytt jag" för att det är inte så att man kan ändra hela sitt liv under en natt och man kan verkligen inte ändra på hur andra är vilket är en stor del av livet, sina medmänniskor. Men jag tar tillbaka det, eller halvt. Visst, man kan inte ändra sig under en natt men man kan bestämma sig om man ska försöka ändra sig och då är man redan halvvägs där. Sen är det bara att utföra det hela. Och ett nyår är som en bra startpunkt på det så jag hade tänkt skriva en lista på det jag vill förändra i mitt liv och så får jag se hur det går.
 
- Va mig själv, helt och hållet. Oavsett vad andra tycker.
- Bli bättre i skolan. Alla skriver ju typ sånt, men jag menar det verkligen. Jag ska gå långt!
- Ta fler egna beslut.
- Mamma och pappa styr typ mitt liv när det gäller vart jag vill vara, med vem hur länge osv. Ni vet, sådär att de är så beroende av att veta vart jag håller hus. Och jag tänker inte leva med att de bara håller på så hela tiden. Bra att dom bryr sig om mig, men inte så att jag är typ fast i deras koppel.
-Ha så kul som möjligt!
 
 

Härlig

Så underbar är du, hoppas du vet om att du betyder massor för mig. En av de bästa vännerna jag har.
Litt vackra bilder passar bra va haha.
 
 
 
 
 
 
 

Bra vän

Tja tja bloggen. Snart har vi klarat oss genom första dagen av 2014. Jag vaknade klockan ett idag och kände direkt att det kanske inte var bästa ideen att komma hem vid tre på natten.. Men är det nyår så är det! Det hemskaste av allt var ju att vi hade gäster klockan två idag och jag var ju helt borta haha.. Asså det var kul att de kom och fikade men kanske inte dagen efter nyår.
Gästerna som kom var familjen Slettmyr, har känt dem hela mitt liv och killen i den familjen ska fylla 15 om några dagar.. Asså shit jag och Erik (han heter det) har känt varandra i  15 år, helt sjukt ju. Det känns så skumt att han är född samma år men är ändå ett år äldre typ. Men det är så kul att ha en sån kompis för då kan man se hela deras utveckling liksom haha va töntigt det lät.
I alla fall så kanske ni har sett på instagram att Ian Harding är i Stockholm! OMFG jag döööööörrrr!!! Jag måste träffa han...men han kanske redan har åkt. Jag bokstavligen älskar honom så mycket, åh, jag vill bara gråta för det känns så omöjligt att lyckas träffa honom. Hade tankarna på att stalka lite runt Grand Hotell och dem områdena men jag vet inte om det kommer hjälpa direkt. Men åh, om någon träffar honom snälla skriv vart han är till mig. Ni vet inte hur tacksam jag skulle vara!
 
 

Gott nytt år!


2014! Herregud, tiden går fort asså! Ville bara tacka alla som har varit med mig genom året och gjort det till ett jävligt bra år! Så manga minnen, så manga skratt, så manga egopics haha. Nejmen verkligen, tack ska ni ha, ni är bäst och 2014 ska bli minst lika bra! Har jag er, mina finaste vänner, så går inget annat än att allt är bra.
Puss på er, och ha en bra fortsättning!