Saunavärld

Tja tja bloggen, dagen blev ju rätt bra ändå trots gårdagens hjärnskakning! Jag åkte liiiite skidor på morgonen och sedan så ville alla åka till Experium i Lindvallen som är ett badhus. Så dit åkte vi, men jag ville inte gå på äventyrsbadet så jag och mamma gick på spa och sauna-avdelningen. Lite dyrare men fan va värt! Det var massa olika bastu-delar, en ångbastu, en finsk och en sauna. Och även en bastu-behandling med oljor och is. Så skönt. Sedan fanns det varma och kalla bad och sedan en pool med stenar på botten som man skulle gå i och så ändrades vattentemperaturen. Och sedan fanns det så man kunde beställa drinkar som var jätte goda och även massager. 
Så himla skönt efter en vecka i backarna och speciellt eftersom jag har nackspärr typ och har lite ont i mitt huvud fortfarande. Riktigt mysigt! 



Sneak peak




Ajaj

Men tja tja bloggen, 
Sitter hemma, själv i stugan och dricker te. Jag får tyvärr (och vill inte heller) åka skidor mer idag och kanske inte imorgon heller för jag har nämligen en pytte-liten hjärnskakning :( Åkte i en skicross bana och hoppade i ett hopp men landade typ lite fel så min skida fastnade. Och då så började jag åka baklänges och för att inte fortsätta upp på nästa hopp baklänges så valde jag att slänga mig ner på ryggen och det så fort att mitt huvud flög rakt in i värsta isklumpen. Allt det där gick såklart väldigt snabbt men ah, det gjorde jävligt ont. Och blev alldeles snurrig. 




~

~I'm a wreck, you're a star. You show what you have in diamonds, I show it with my battlescars~


Sista dagen

Åh idag var sista dagen med Celina innan hon åkte till sin familj i Branäs där hon ska åka skidor med dem. Det har varit så sjukt kul, med massa (å då menar jag massa) skratt, te, kortspel och fartfyllda skiddagar. Shit, vad härliga dagar som måste göras om! 

Riktigt fin vänn är du allt. 



Dag 2 i kläppen

Tja tja bloggen, hur har dagen vart? Själv har jag haft så himla kul, har skrattat så mycket! Jag och Celina ramlade i liften idag, det gick inte så bra för backarna stängdes då. Men vi lyckades ta oss ner. Sedan har ju Manne visat hur duktig han är för min familj genom att först "hälla" vatten på min mamma och sedan ramla i liften framför dem HAHAH så kul var det. 
Tyvärr så börjar snön smälta för det var 13 grader idag, hoppas det håller i alla fall den här veckan! 

Imorgon åker Celina hem :( 




 

Första dagen i backen

Tja tja bloggen, oj vad bra dag i backen alltså! Första gången jag åker med mina nya skidor och asså, SHIIITTT vad bra skidor. Så jävla grymma, carvingsvängarna går helt perfekt verkligen. Det var inte bästa vädret men imorrn kanske de blir bättre. Jag och Celina var faktiskt ute och fotade lite men de bilderna kommer inte upp förrän jag kommit hem från Sälen. 




Vila i frid

Vila i frid finaste Bertil, gammelmorfar. 
3 maj 1920 - 23 februari 2014 



Sälen

Tja tja bloggen :D 
Sitter i bilder och myser med hunden. Är på väg till Sälen med Celina, hur kul som helst. Hon ska åka med oss tills på onsdag och Manne kommer vara i kläppen (asså det fjället) samtidigt som oss så vi är ju hela kvarteret där hahah. Vi har ganska lång tid kvar, är bara i Borlänge. Och Sverige-Kanada matchen får man ju höra på radion..jävla skit. Ville verkligen se på den matchen. Hoppas Sverige vinner, de förtjänar det. 
Det kommer bara bli mobilinlägg kommande vecka men det går väl bra ändå. 

Melodifestival-låtarna är ute på Spotify yaaaay hahah. 



New In

Mamma köpte två par jeans åt mig igår från H&M. Älskar känslan när mamma kommer hem och säger "jag har köpt kläder dig" hahaha. 














JAG FLYGER MED EGNA VINGAR



Bilden talar




Nail Art

Kolla vilka fina naglar jag gjorde igår, är i alla fall väldigt stolt haha. Det blev inga bra bilder förra gången jag la ut så jag tog lite bilder nu. Ville visa dem, och mitt fina nagellack från London, från Essie. Perfektion, speciellt i sommar! Och lite gulligt med blomman. Varför gå till en nagelsalong när man kan göra hemma? Förut när jag var väldigt fixerad över mina naglar så målade jag små blommor, hjärtan, skrev saker på mina naglar men jag har insett att de inte behöver vara helt överdrivna med små detaljer för att vara fina. Älskar beigea och ljust rosa färger också. 
 
 
Dessa saker använder jag när jag fixar mina naglar. Jag börjar med den stora filen för det är en sån där med massa steg som man följer tills nageln blir alldeles len och fin (svårt att förklara men ni har nog sett en sådan innan) och sedan den andra filen som jag petar ut smuts och det som är under naglarna. Sedan använder jag den gula oljan som man bara lägger en eller två droppar på varje nagel och smörjer in det i nageln och nagelbanden. Den är SÅ bra för naglarna torkar ut av acetonet och de blir såna där flikar, men oljar fuktsätter dem. Efter det börjar jag måla dem, först baslagret (den genomskinliga till höger) som också är någon speciell nagellack som gör att naglarna växer snabbare. Sedan målar jag bara på nagellacket och sedan toplagret. Och sedan om jag vill ha några dekorationer tar jag och sätter på det innan toplagret såklart.
 
 
 

Sportloooov

JAAA, äntligen är det lov! Najs dag på Naturhistoriska museet och bara en lektion (vilket var ett matteprov..men ändå). För att fira hade jag på mig mjukisbyxor i skolan, första gången någonsin typ. Rätt sjukt att typ halva terminen har gått.. Och efter det så är det bara nian kvar innan gymnasiet. Detta är fan helt sick haha. När vi började i sjuan i nya klassen så sa Volkan (vår lärare) "nu har ni tre år med varandra!" Och det är snart bara ett kvar. Tiden går för fort! Även om jag vill att tiden ska gå fort för jag vill växa upp och göra det jag vill, bli 18 och kunna bestämma själv och flytta utomlands.. Men ändå vill jag bara stanna tiden och vara kvar där jag är. Vill inte lämna mina vänner eller växa ifrån dem. Det känns så sad bara. 
 
Vi hittade den swagigaste papperskorgen i gamla stan.. Kolla va fin! :D









Goodnight

God natt mina fina! Imorgon är det inte bara fredag utan sista dag i skolan innan lovet! Taggade? Jag är det i alla fall. Nu på kvällen har jag haft värsta spaet här hemma, jag har gjort en hårinpackning (det är sjukt hur lent mitt hår är just nu), en ansiktsmask (min nya från Mary Kay, love) och så har jag gjort en lång nagelrutin. Och asså, mina naglar bråkar fan bli långa igen! Weey :) 

Älskar det här nagellacket från Essie. Det är lite rosare än vad man ser på bilden men den är jätte fin!



Dag 22

Dag 22 - nånting jag vill ha mer är nånting annat just nu

Ett ord: sommar. Jag vill ha värme, sol, långa dagar, ingen skola, blondare hår och fräknar. Vintern är bara deprimerande enligt mig, i alla fall när det precis hade smält och allt började bli vår och så ba "BAAM" så kom snön igen. Då blir man lite smått trött på vintern. Jag hoppas allt har smält innan man kommit hem från Sportlovet i alla fall. Nu får sommarn allt ta och komma!
Omg sista challengen, haha vad snabbt det gick!

Somras...





Dag 21

Dag 21 - Vart ser jag mig själv om 10 år

Det här måste nog vara min favorit challenge. För den är rätt solklar för mig just nu. Jag ser mig själv gå ner för 5th Avenue i New York, på väg till jobbet. Vilket är som designer för ett stort märke. Jag tjänar mer pengar varje sekund, massa pengar alltså. Jag bor i ett penthouse med utsikt mot Central Park och en sommarstuga i Miami. Jag har kanske träffat någon som jag älskar, förhoppningsvis. Jag är inte gift och har inte barn men jag har inte mindre kärlek i mitt liv för det. 
Med alla pengar jag tjänat ihop har jag köpt ett stort hus till mamma och pappa i något varmt land och även en skidstuga i Colorado åt pappa. 
Men jag är inte bara designer, jag jobbar även inom fotobranschen som fotograf och ibland modell. 

Hahah I have it all planned out typ. 





Tampa Bay, Florida

Tja tja bloggen, gissa vem som fick en snapchat imorse från sin kusin där det stod "tagga USA!!". Jo, jag. Är absolut inte avundsjuk, inte det minsta... Det är klart jag är! Seriöst, Florida i en och en halv vecka. Åååh, vill också dit, kunna gå i shorts och linne, bada varje dag, gå på Disney World och käka glass på stranden. Gud vad jag längtar efter USA.. Och det dröjer ju innan jag ska dit igen, tyvärr. Minst ett år gissar jag på. Så tråkigt!

Kolla bilderna jag hittade på we heart it när jag sökte på Florida, åh orkar ej. 




Dag 20

Dag 20 - Min passion

Min största passion är att vara kreativ. Fotografering, design och musik är det jag vill hålla på med. För mig verkar det så tråkigt att leva ett helt normalt liv som typ en lärare eller doktor (no offense!) utan jag vill bli känd designer eller något sånt och bo i New York i ett penthouse. Alla säger typ "åh jag vill flytta hemifrån och skaffa en familj och leva lyckligt" men jag är inte sån som tänker på en familj i framtiden. Någon gång kanske, men det är inte min "dröm" direkt. Kanske låter hemsk.. 
Men min passion för de här sakerna jag vill göra är större än min dröm att ha en familj och en vanligt liv. Jag älskar att kunna säga att kreativitet är min starkaste sida liksom. Träffar faktiskt inte speciellt många som också gillar alla såna saker, eller i alla fall inte så många som vill satsa inom det. Bara folk som har det som en hobby typ. 




#Semicolonproject218

;
"On February 18, everyone who self harms, is suicidal, depressed, has anxiety, is unhappy, going through a broken heart, just lost a loved one, etc. draw a semicolon on your wrist. 
A semicolon represents a sentence the author could've ended, but chose not to, the author is you and the sentence is you body." 





New In

Igår när jag var i stan fick jag med mig ett par jätte fina klackar. Jag tog den största storleken de hade vilket var 38 och jag brukar egentligen ha 39 men de satt verkligen helt perfekt. Det var verkligen ett kap eftersom de bara kostade 150 kr från Skopunkten.
Fick även en transportabel laddare av pappa (vet ej vad det heter). Men man laddar upp den så man ska kunna ladda mobilen med den om man inte har med sig laddare eller det inte finns ett eluttag. Jätte smidigt!
 
 

Dag 19

Dag 19 - min favoritfilm 

Jag har flera: Friends with Benefits, A Walk to Remember, Frozen och alla Disney filmer om kärlek och high school problem (typ A Cinderella Story eller High School Musical). Kan inte säga en som är min favorit men A Walk to Remember slår väldigt många filmer jag sett. Den är helt underbar men så sorglig. Om ni inte har sett den, jag är så avundsjuk på er för jag önskar jag kunde se om den som om det var första gången igen. 
Den handlar om en opopulär tjej och en populär kille som blir kära och hon har cancer. Helt amazing. Se den. 
Har väldigt höga förväntningar på The Fault in Our Stars också, har läst boken och den är sååå bra. 

Är sjuk så jag ligger hemma i soffan och ser på film (The Holiday, aaaasbra!) 
Min hund är så söt, tar hand om mig när jag är sjuk :3



Businesswoman

Heeej fina ni, förlåt att jag inte hunnit lägga ut något inlägg men min helg har varit HELT fullspäckad. På fredag var jag på bio med Sara, The Wolf of Wall Street (btw: den var ganska skum, bara droger, sex och pengar handlade den om typ. Men jag vet inte, jag gillade den ändå. Den var helt okej liksom, och Leonardo DiCarpio är ju bara den bästa skådisen ever! Så den får ungefär 3.8 utav 5 från mig). På lördagen var jag först på träning, och såg Kalla ta guld, fyfaaaan vad grym hon är. Fick rysningar. Å sen så var jag i stan med Moa Celina och Manne. Sedan kollade vi på Mellodifestivalen tillsammans och sov över hos mig. Vi gick och la oss 4.15 på morgonen och jag vakna 7.30 så man kan ju säga att jag är såååå trött nu. Plus att jag har blivit sjuk! Men trots det var jag i stan idag också, köpte ett par as snygga skor som ni får se sen. Å nu är jag äntligen hemma, är helt slut. 

Min outfit igår å idag på stan, kände mig som en businesswoman verkligen. Hahahah. Å köpte te på espresso house båda dagarna också. 



Dag 18

Dag 18 - Nerräkning

7 dagar till Sportlov
88 dagar tills jag tar konfirmation. 
117 dagar tills sommaren och (troligtvis) Italien 
118 dagar till One Direction-konserten. Åherre vad jag längtar. 
307 dagar tills jag blir byxmyndig hahahha





Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag finaste ni! Själv firar jag den med min Sara med en bio. Vi ska se filmen The Wolf of Wall Street, den med Leonardo DiCaprio. 
Min challenge kommer imorgon :)






Kärlek

Kärlek, det är så sårande. Det kan vara det bästa som finns men också det som sårar oss allra mest. Antingen får man fjärilar i magen och hjärtat slår snabbare eller så dör fjärliarna och hjärtat krossas. Men that's love.
Så är det inte, kärlek är bara fjärilar i magen, inte några krossade hjärtan. Kärlek är det mest äkta som finns, det som får dig att känna rå och glädje. Inga tårar när det gäller kärlek inte. Nu sitter ni och tänker "det här är helt fel, har hon aldrig haft ett krossat hjärta förut eller? Kärlek kan vara sårade". Men tro mig, kärlek är en fin sak, på alla sätt.
"It's not love that we fear, it's the chance of getting rejected, or the person that we love, loves someone else. We don't hate love, we hate arguing with the one we love, and maybe losing that person. It's not love that we fear, it's everything else. Love is everything that makes it okay, love is only good."
Förstår ni? Jag var tvungen att skriva det på engelska för jag visste inte hur jag skulle förklara det på svenska. Men kärlek är kärlek, inget ont eller gott, bara kärlek.
 
 Allahjärtansdag imorgon <3



Dag 17

Dag 17 - saker jag stör mig på

När man är på dåligt humör och någon jävel irriterar en med flit
När man lämnar dörren på glänt
När läraren suddar whiteboarden men missar en fläck
När folk envisas om att de har rätt när jag vet att de inte har det
Ljudet när man drar sönder en bomullstuss (låter stört) 
När det ligger saker på golvet i mitt rum
När kläderna inte sitter perfekt
Folk som kallar Justin Bieber gay å sånt
A-barn som vet om att de är det och skryter om det
Myggor 
När saker står ojämnt 
Allt typ

Min bae i bakgrunden :*



Dag 16

Dag 16 - dagens outfit

Jeans - H&M
Linne - Converse
Väska - Carpisa





Kungsberget

Gårdagen var ju rätt awesome. Åkte massa skidor och det var bara en jätte bra dag. Förutom att jag inte hann plugga. Skulle göra det när jag kom hem men jag mådde illa och vilade ett tag i mammas å pappas säng. Men..jag somnade såklart. Och vaknade vid nio typ, och jag var HELT borta. Visste inte om jag sov eller var vaken men jag lyckades i alla fall borsta tänderna och lägga mig i min egen säng. Hade så sjukt ont i huvudet, vilket jag fortfarande har. Så jag hann inte plugga så nu är jag istället jättestressad inför alla prov. Fan, jag går in i väggen snart.. Orkar inte mer. 
Men nu ska jag till skolan, har vart hos sjukgymnasten hela morgonen 



Hårinpackning

Tja tja bloggen, hoppas ni haft en bra dag :) Jag har vart och hälsat på mitt gamla dagis efter skolan (ska Praoa där). Det var supermysigt och barnen var jätte gulliga. Efter det har jag bara ta'tt det lugnt, målat om naglarna och gjort en fake-tatuering på handleden. Ska se hur
Länge den håller den här gången. Det är någon ny variant som jag prövade. Har också gjort en hårinpackning och jag känner redan, innan håret ens torkat helt, att det är mycket mjukare och mindre slitet, rekommenderar den om ni behöver göra en hårinpackning. För den är helt "natural" och inte massa kemiska saker eftersom man gör den helt själv. 
Hårinpackningen:
Du behöver:
3 msk naturell yoghurt 
2-3 msk olivolja
1 msk honung 
1 tsk rosmarin (frivilligt)
Du gör så här:
Först blandar du oljan och yoghurten tills den är helt blandad. Sedan kastar du i resten av ingredienserna. Sätt i det i håret och baka in håret i en handduk. Vänta i 20-30 min innan du sköljer ur håret med schampoo. 

Btw, har inte gjort dagens challenge och den blir inte imorgon heller för då åker jag skidor hela dagen men i övermorgon :D



Summer, I'm waiting for you

Summer 2k14
Åh låt det bli sommar så jag får använda alla mina sommarkläder, och så jag kan köpa ännu fler. De perfekta outfitsena verkligen, kolla bara den där jeans-kjolen. Den SKA jag ha. Åh jag som kanske ska till Italien i sommar också! Har sett på Nickys blogg (nickys.se) att hon har köpt massor av fina bikinisar där. Can't wait! Älskar sommaren.
 
Och btw, på tal om sommar, det här är super-duper viktigt. Kika mig om det här för jag behöver verkligen hjälp! (kik: Hannah_kh_) Det går bra med kommentarer också såklart men messa gärna också för det är lättare att svara. Det är såhär att jag ska färga håret igen snart. Det börjar bli urtvättat och man ser en utväxt också. Så, jag ska färga om MEN jag vet inte vilken färg. Antingen ska jag ha kvar mitt brun/röda hår, eller så ska jag blondera det, inte jääätte blont som man brukar se folk ha, men mer blont än vad jag hade innan. HJÄLP MIG! Snälla, vet inte hur jag ska göra.
 
 
 

Dag 15

Dag 15 - Bästa låtarna just nu
 
Let It Go - Idina Menzel
Watching The Stars - Brolle Jr
All The Time In The World - Johan Palm
Distance - Jack&Jack
 
De två låtarna i mitten är jätte gamla men jag hade värsta flashbacken och lyssnade på dem igen och de är fortfarande så sjukt bra. Speciellt Watching The Stars, den är så underbar.
På tal om underbara låtar, Beautiful World är en låt som jag bara kan inte sluta lyssna på heller. Den är typ inte ens bra, men den är så mysig och man bara ler av den, och bästa låten att somna till också!
Och låten (också gammal) Älska Mig, omg, den är så fin. En av de bästa låtarna jag nånsin lyssnat på.
 
 
 
 

Don't Come Looking For Me

I'll learn to live, have a life, without you. No regrets. And for once, I might just be happy.

Saknad

Tja tja bloggen! Hur har dagen vart då? Själv har jag haft en jätte bra dag. Började dagen med att träna badminton, det känns som hundra år sedan men det var bara en vecka sen typ. Och efter träningen så stack jag hem och duscha å så innan jag drog och träffa Anton. Åh har saknat honom så mycket, det var jätte kul att träffa honom igen. Vi tänkte att vi skulle ta en promenad bara men det slutade med att vi gick i en mil, helt sjukt. Hade jätte ont i fötterna och knäna efteråt men det var värt det. Vi pratade om allt möjligt och ah, hade trevligt. Och när jag kom hem var det ju Mello, weey hahah. Men det var knappast någon bra låt, Panetoz var bra. Men nu ska jag gå och lägga mig, men först ska jag redigera lite bilder. 
 
Btw, jag vet att min header har försvunnit, jag försöker fixa det men del vill typ inte! Skit irriterande!!
Sår på läppen..i know. 



Without You

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 14

Dag 14 - vart ligger din tillit. 

Jag litar på många, men inte till 100%. Det är vääldigt få som jag litar fullt ut på. För jag vet att vem det än är så kommer den personen döma mig. Eller när de vet allt om mig, då lämnar de mig. Eller så kommer de berätta mina djupaste hemligheter för någon. Så jag litar ytterst sällan på någon till 100%. Men bara för att jag inte litar på någon helt, betyder det inte att jag inte litar på den personen alls utan det kan va att jag inte känner den så bra än, eller att jag har en känsla att den inte vill veta allt om mig. Förstår ni? 
Så min tillit, vart ligger den? Jo den ligger hos mina närmaste vänner, alltså 2, 3 stycken bara. Tänker inte nämna några namn för då kanske någon blir sur om jag inte nämner den. Men ja, inte många med andra ord. 




Frozen

Ååh har nyss sett klart på filmen Frozen (Frost). Alla har sagt att den är så bra och jag är hemma helt själv hela kvällen så jag bestämde mig att kolla på den. Den var hur bra som helst, och Olaf (den lilla snögubben) var bara för söt. Haha den var verkligen jätte bra och om ni inte har sett den så rekommenderar jag den! Älskar hur den är en typisk Disney-film. Och budskapet är så bra, kärlek är allt. Åh. 





Dag 13

Dag 13 - Vad jag älskar mest om mitt liv.
 
Alltså livet över huvud taget, även om det har dåliga sidor så älskar jag det. Jag är tacksam för det liv jag har, liksom. Jag har mat, pengar, utbildning, medan andra kämpar för att ens överleva. Man tänker inte riktigt på hur de andra har det, men det är så olikt från våra liv. Vi klagar om att vi inte har den senaste modellen på typ en mobil..och barn i Afrika svälter. Så jag är jätte glad för den underbara familjen jag har, för pengarna vi har och sakerna jag kan köpa, för möjligheten att bli det jag vill bli när jag blir stor och allt som jag kan göra. Det var kanske ett sånt här svar som är väldigt mainstream för den här frågan men om man tänker efter är det ju ganska uppenbart vad som är bäst med livet, möjligheterna jag har.
 



 

Picsss

Här är några få bilder från gårdagen, fler kommer imorgon för jag kände att inlägget kommer bli en kilometer långt om jag ska lägga in alla bilder samtidigt.
Blev väldigt nöjd med bilderna faktiskt.
Kolla bloggen imorgon för mer bilder och sånt, dag 14 kommer imorgon också. :)
 
 
 

Look out

Hej underbaraste ni, ursäkta för sent inlägg. Jag har haft fullt upp, direkt när jag kom hem träffa jag Ebba och vi har vart med varandra hela kvällen och vi skjutsade nyss hem henne. Det var superkul att träffa henne igen, det var så längesen och det blir säker av igen snart framöver. Vi fotade ute och fick massa bra bilder som jag sitter och redigerar just nu. De kommer upp på bloggen imorgon, så håll koll. Det blir nog inte ALLA bilder men de bästa. 
Dag 13 kommer imorgon också, förlåt att jag inte hann idag! 





Dag 12

Dag 12 - Favorit ställe
 
USA.. Är det inte rätt obvious? Det kommer alltid vara svaret på den här frågan, tror jag i alla fall. Man vet aldrig om jag kommer flytta någon annan stans som jag gillar mer. Men jag vet i alla fall att en semester-resa aldrig kommer slå USA även om resan är till värsta paradiset. Det som gör USA till mitt favorit ställe är för hur mycket som finns där, det finns så många olika kulturer och sånt. Allt är så annorlunda, i New York är det trångt, modernt, rikt, elegant. Medan i Texas är det stort, stora ytor, skitvarmt, ökenklimat, cowboy/vildavärstern. Och i Kalifornien så är det långa stränder, fint väder, Hollywood, fame. Det finns helt enkelt något för alla, och vart man än kommer är alla alltid så trevliga. De är uppfostrade så bra, männen håller alltid upp dörren för damerna, man säger "sir" och "ma'am" och man är bara allmänt artig. Och USA har de vackraste ställena på jorden, älskar det så mycket.
 Alla bilder är tagna på våra resor genom USA.
 
 

Jack&Jack

 
Ni borde verklige ta och lyssna på den här låten, den är riktigt bra tycker jag. Det är de där Vine-killarna som har gjort den, de heter båda Jack. Jag älskar Jack&Jack så jag blev jätte glad när de berättade om deras låt. Så lyssna, lyssna, lyssna!
Jack Gilinsky är bara fööör snygg!
 
Har även några andra cravings just nu:
Let It Go - Idina Menzel
R U Crazy? - Conor Maynard
Mmm Yeah - Austin Mahone
Hatar Allt - Svenska Björnstammen
 
 
 
 

Old but gold

Måste nog säga att dessa bilder är mina favoriter som jag har tagit som självporträtt. Och nej, det är inte samma bilder som jag använt innan, de är liknande. 









Dag 11

Dag 11 - En bild på mig och vad jag har på mig idag

Bara en helt causal outfit, inget speciellt alls. Men ändå fin på något sätt, jag gillar att ha enkla outfits likasom speciella. Men i alla fall:
Tröja- H&M
Byxor- Acne (mina nya, skönaste jeansen jag äger)
Kofta- Agnés. Typ helt okänt märke men den är från Paris. 




Dag 10

Dag 10 - Någonting jag oroar mig över
 
Kommer inte kunna svara på den här frågan exakt för det kommer ta för långt tid. Och det är för att jag oroar mig för ALLT, not even joking. Jag blir så orolig för allt, inom skolan eller utanför. Stora som små problem. Jag blir lite sådär panikslagen över saker som andra inte ens skulle tycka var stor grej.
Just nu så sitter jag och oroar mig över alla läxor vi har tills nästa vecka och hur fan jag ska hinna med dem. Det är så sjukt många läxor, plus ett prov. Orkar ej.
Det där med läxorna är ju liksom en temporär sak men jag oroar mig alltid över livet i sig också, typ hur det kommer bli när jag blir äldre.
Väldigt komplext, jag fattar knappt själv vad jag ville få fram med detta inlägg.. Imorgon är min challgenge att ta en bild på vad jag har på mig, yay. Det gillar jag. :)
 
Har ingenting med inlägget att göra men var tvungen att dela med mig av mina naglar. Biter på naglarna så det är därför de är så korta men förut så var de jätte långa för att då ville jag inte bita på dem bara för att jag alltid hade så fint nagellack. Så jag tänkte börja måla dem igen sådär fint så de ska bli långa igen. Jag älskar att måla naglarna och jag måste erkänna att jag är rätt bra på det hahah.
Mina nya OPI-nagellack. Alla är beigea förutom ringfingret som är svagt rosa och glittrigt men man ser inte det så tydligt på bilderna.
 
 
 

Inspo

I'll do it tomorrow
Just Do It
 
 
 
 

Dag 9

Dag 9 - Mina bästa vänner.
 
Mina bästa vänner är de bästaste vännerna man kan ha, och det är bara en underdrift. Jag skulle absolut inte vara den jag är idag utan dem. De är det viktigaste i mitt liv. Jag kan inte peka ut någon som är min bästa vän för jag har så många. Jag är verkligen en sådan person som är med alla, även de som inte ingår i mitt "gäng". Och jag älskar att skaffa nya vänner, är väldigt framåt och social.
 
Lite smått söta bilder som jag hittade på mobilen, det är där jag har flest bilder på mina kompisar eftersom att vi alla gillar att ta egopics haha.








 
 

Helgen

Tja tja bloggen.Söndagsångest här alltså. Men jag har haft typ bästa helgen på länge. Först sleepovern med Lovisa och Sara och gårdagen med Pernilla. Det blev värsta äventyret. Vi skulle ju träffa bloggaren men det var bara massa fjortisar där och då orkade vi inte heh. Men då så tog vi en korv och åkte till Mariatorget och därifrån gick vi till gamla stan. Där tog vi en kopp te på värsta lyx-caféet. Efter det så skulle vi åka till Skanstull men vi åkte för långt så vi åkte till Globen istället. Där satt vi och käka godis och spana efter snygga killar hahah. Och sedan var Pernilla på bio med sin familj, jag kolla på Mello och sedan så drog jag hem till henne och sov över där. Det var jätte mysigt. 




Sleepover med mina babes

Hääär kommer bilderna från gårdagen. Aren't we cute? Haha, älskar den bilden då jag och Lovisa twerkar och den när vi sjunger. Riktigt Beautiful. Men nu ska jag kolla Mello, weeey, hahaha, så gonatt på er älsklingar :*
 
 
 

Dag 8

Dag 8 - en dålig vana jag önskar jag inte hade
 
Den var ganska lätt, jag skryter väldigt mycket. Jag önskar att jag inte gjorde det för folk kan tro att jag är värsta bitchen som tror hon är bäst. Men grejen är att jag menar inte att skryta, eller jo ibland, men ibland så bara råkar jag säga något som låter skrytigt. Typ som "det är fett coolt, min kompis har vunnit sm 3 gånger!", liksom det kan verka som om jag skryter men jag säger det bara för att jag tyckte det var coolt, inte för att skryta. Sen så skryter jag såklart ändå ibland men eftersom att det händer så ofta utan att jag menar det så tror folk att jag alltid skryter så alla brukar typ säga att jag är värsta skallen (alltså en person som skryter mycket). Men jag brukar också säga väldigt mycket om mig själv också, typ "fan va grym jag är", och alltså jag brukar oftast driva, men jag blir så när jag är stolt över något. Jag måste liksom ge mig själv lite egoboost ibland haha.
 
Jätte gammal bild, men gillar den, en av mina favvobilder på mig.
 
 

Stan

Bara kort inlägg så ni vet. Jag har haft en sjukt bra kväll/natt/morgon med mina fina Sara och Lovisa. Pernilla mådde inte helt ok så hon kom inte men jag ska träffa henne nu. Vi ska in till stan och förhoppningsvis träffa en bloggare som heter Albin Palmgren. Bilder från igår kommer ikväll och även challenge dag 8 :)