Släkten

Idag har jag varit hos mina kusiner. Hela släkten från mammas sida var där och vi hade det jätte trevligt. Först så fikade vi lite innan vi åkte och kollade på min kusin Davids fotbollsmatch. De förlorade tyvärr med 4-3 meen det var inte Davids riktiga lag, utan han spelade bara medd dem för att dem inte hade tillräkligt med spelare. David spelar egentligen i ett batter lag (de e verkligen skiiit bra!). Min kusin är sjukt bra på fotboll, han gjorde ett jätte snyggt mål idag. När matchen var slut åkte vi hem till dem igen och firade min kusin Ida som fyller år, av mig fick hon två tröjor från Abercrombie och shorts från Abercrombie också.
Deras famil (mina kusiners familj) äär värsta märkes-snobbar. De har bara på sig märkeskläder, alltså även föräldrarna (min morbror och fru)!
Vi kom hem för en kvart sedan ungefär och nu ska vi poppa lite popcorn och kola en film.
Ha en myyysig lördagskväll!
 
 

Dag 11

Dag 11 - OOTD
Tröja-Abercrombie & Fitch
Shorts-Abercrombie & Fitch
Kofta-Hollister
 
Jag ska till mina kusiner så jag lägger ut bilder ikväll!
 
 

Förlåt

Förlåååt att jag inte har skrivit förrän nu men mitt internet på datorn är fuckat så jag måste lägga ut på mobilen å de funkar knappt. Vi har haft gäster nu ikväll (mina kusiner). Det har varit skit kuuul! Vi ska ha en släkthelg i helg, imorgon ska vi hem till dom och på söndag också. Så imorgon så kan jag lägga ut dag challengen eftersom att jag inte kan nu! Promise!


Dag 10

Dag 10 - Något du oroar dig för

Så, idag (alltså dag 10) skulle jag göra en ootd men eftersom att jag gjorde det igår (och jag har inte heller något märkvärdig på mig, bara en tröja från converse och shorts från charlotte russe) så switchar jag dagens challenge med morgondagens. Alltså blir det ootd imorgon och något dom oroar mig idag. 
 
Jag oroar mig alltid för saker, typ som att jag ska råka ramla och göra illa mig eller att jag skulle spilla på min nya tröja osv så jag är alltid väldigt försiktig, vad jag än gör. Men mest av allt oraor jag mig för att de sakerna jag tackar nej till aldrig kommer igen. Alltså att jag tackar nej till något som är "once in a lifetime" grej. För även om det inte verkar som något viktigt just då så kanske man ångrar sig senare. Och problemet är att jag vill förbättra mig men så fort jag får en chans att göra något speciellt tackar jag nej ändå...
 

OOTD

Min outfit idag:
Tröja-Lindex
Shorts-Hollister
Armband-Mexico och Åhlens
Halsband-vet ej..
Och ja, jag har ett plåster på hakan, har en inflamerad knöl typ så jag har ett plåster så jag inte ska pilla på det.
Det har bara gått 7 dagar sedan jag fick gipset! Jag har typ skit ont i händerna och armarna. omg typ. Längtar så mycket att få ta av den. Jag skulle köpa nya jeans men jag kan inte köpa några innan jag fått av gipset eftersom att det inte går att pröva jeansen för att gipset är för tjockt..:P
 

Dag 9

Dag 9 - en bild på mig och min bästa vän
 
Jag har maaassa bilder på mig och min bästa vän men här är några:
 
 

Dag 8

 
Dag 8 - en dålig vana
 
Jag har två:
En är att jag biter på naglarna när jag är uttråkad. Jag har blivit bättre på att inte bita på naglarna så det är bara några som är korta och resten är faktiskt ganska långa.
Den andra är att jag alltid kliar på sår och finnar. Om jag får en finne så börjar jag klia på den så tillslut så börjar den blöda och när det blivit en sårskorpa så kliar jag på den igen så det börjar blöda så det läker typ aldrig!
 
 
 

Outfit

Linne-H&M
Shorts-Gant
Kofta-Lexington
Smycken-USA


Dagens citat...

Just when the caterpillar thought the world was over,
it became a butterfly...
 
Älskar verkligen det citatet, jag är en sån som älskar citat och poesi...
 
 
 

Dag 7

Dag 7 - Vad skulle du göra om du vann 1 milljon kroner
(vet inte hur man stavar milljon...)
 
Alltså, ett ord: YALE
Om jag vann 1 mille skulle jag gå på Yale för att man aldrig vet om man lyckas få ett stipendium som är så pass bra att man kommer in där! Det är liksom min dröm att få gå där, och på andra plats kommer att träffa Justin Bieber. Men jag var på Yales campus i somras och det var jätte stort och bra. Meeen jag vill vääääääldigt gärna gå på Harvard annars, men helst Yale.. Sedan skulle jag shoppa en massor, typ MK och Armani med en liten del av pengarna och resten skulle jag investera i, så jag får mer och mer pengar :D
 
 

Dagen

Sååå idag så var det första dagen med kryckor i skolan. Alltså omggg vad jobbigt!
Först var det krångel med taxin och sedan hissen! Tappade verkligen suget att gå på skolan de nästa 3 veckorna..
Men det är inget jag kan göra åt det. Och det dåligaste:idag fick jag reda på att jag inte kan vara med på vandringen som vi ska göra med klassen! Sååå tråkigt, såg verkligen fram emot det, hade bästa tältgruppen, Sara och Lovisa. Alla kommer ha så kul utan miiiig! :(
 
Måste börja göra mig i ordning till att o´sova nu, det tar så lång tid med kryckor haha!
Hahah såå vackra poser!

 

Dag 6

Dag 6 - typ av killar jag faller för
 
Killar som är trevliga och sociala
Killar som gillar mig exkat hur jag ser ut, även när jag precis har vaknat
Killar som tar roliga bilder med mig
Killar som inte är blyga
Killar som har bra klädstil
Killar som får mig att skratta
Killar som är ärliga
Killar som står ut med mig och står ut med att gå runt i butiker eftersom jag älskar kläder haha
Killar som är väldigt framåt
 
 

Sickla

Tjenaree,
Såå idag ska jag på bio, med mamma och Adam. Vi ska se Percy Jackson and the Sea of Monsters. Äääälskar Percy Jackson! Seriöst bästa böckerna everrr.
När vi ändå är där i sickla å kollar på bio så tänkte vi gå å kolla lite på MQ å sånt.
Är ganska nervös inför imorgon, första skoldagen med brutet ben. Tänk om jag ramlar typ...

Dag 6 kommer ikväll. Det här är ett mobilinlägg eftersom jag inte kan ta mig till datorn just nu.


Dag 5

Dag 5 - En film som får mig att gråta
A Walk To Remember
Det är den bästa filmen som finns, den är så ledsam men ändå så himla bra, men bara typ döör. Den handlar om en populär kille som blir kär i en opopulär tjej även om han lovade henne att han aldrig skulle göra det.
Vill inte spoila något för de som inte har sett den så det är det ända jag säger.
 
 
 
 

Problemaaas

 
Jag hade aldrig trott att det var så här svårt att bryta benet, alltså seriöst, det är svårare än något annat jag någonsin gjort! Jag har nyss duschat och asså jag var tvungen att sitta ner och duscha, och det tog typ 20 minuter att bara tvätta håret, det skulle ha tagit ungefär 5 minuter annars! Jag blir såå frustrerad!
Mamma och pappa har fixat så jag får åka taxi till skolan den första veckan men sedan måste jag börja lära mig att gå längre med kryckor. Jag kommer seriöst vara värsta biffen efter de här veckorna! Använder armarna och benen hela tiden, vad jag än gör, speciellt armarna!
Snart ska jag och mamma åka in till stan och fixa lite på något ställe om mitt ben och sedan ska vi kolla på en jacka till mig. Det här är första gången jag lämnar huset sedan det hände så jag får se hur det går.
 
Och en annan sak: eftersom att jag försöker gå så lite som möjligt nu i början så kan jag inte ta så mycket bilder så det får bli lite äldre bilder!
 

Dag 4

Dag 4 - innehållet i min väska
Alltså jag skulle gärna gå ner och fota min väska meeen jag kan inte det på grund av foten så här är mitt innehåll(det är olika, men när jag är i stan):
 
Plånbok med busskort, pengar, ID osv
Nycklar
Hörlurar
Solglasögon
Paraply
Smink ibland
Kamera ibland
Mobil
 
Aaah det är väl typ bara det..
 Dag 5 kommer imorgon eftersom jag ligger en dag efter nu.

Karolinska

Såå igår så la jag inte upp något och det var för det första för att jag var på skolan tills klockan 14 ungefär och sedan efter så var jag med Celina. Vi skulle åka lite skateboard och longboard och sedan ta bilder som jag skulle lägga upp på bloggen.
Men när jag skulle åka longboarden så fastnade jag med foten i hjulet medan resten av kroppen fortsatte åka. Det gjorde så hemskt ont, ville inte gråta framför alla människor heller! Så Celina hjälpte mig resa mig men foten vek sig under mig och jag kunde inte ta mig någon stans, så Celina sprang hem och bad sin mamma att hämta bilen så de hjälpte mig att ta mig till bilen och körde hem mig. Mamma och pappa skyndade sig hem och sedan åkte vi direkt till akuten. Vi åkte till SÖS men när vi kom dit så kom vi på att man måste vara minst 15 år för att kunna vara där så vi fick sjuktransport till Karolinska sjukhuset. Där fick vi vänta i typ 5 timmar innan jag fick röntga och det visade sig vara en fraktur vid fotleden. Jag fick gips och var hemma runt 22. Har knappt kunna sova för de gör så ont och jag får inte ta alvedon än för jag fick maxdos igår. Måste även vara hemma från skolan men det är såååå svårt att göra saker utan hander och bara ett been!! urg!
 
Här är innan det hände!
 
Och här efter!

Dag 3

 Dag 3 - Mål/drömmar/önskningar
 
Jag har massa olika mål och drömmar och önskningar, massa!
Mitt främsta mål just nu är att höja alla mina betyg det här året och verkligen satsa på skolan. Jag vill verkligen att det ska fungera, för det leder till min dröm. Min dröm är att komma in på ett riktigt bra college i USA, typ Yale, Harvard, eller Princeton. Jag vill få ett riktigt bra jobb där och bo i utkanten av Los Angeles, California. Har alltid velat bli typ designer.
Mina önskningar.. hmm svårare. Alltså jag vill verkligen ha en ny kamera så jag kan börja plåta folk. Och använda photoshop, men det kan jag inte förrän jag köpt kameran.
 
 

Dag 2

Dag 2 - 10 fakta om mig
Asså helt ärligt så har jag gjort fakta inlägg om mig själv så många gånger så det finns inte så mycket att skriva... Så jag skiter i den här dagen. Jag bara orkar inte hålla på med så mycket om mig själv ahh så mm... Men jag kommer skriva imorgon, promise! 
 
 

Buh-bye summertime


Idag börjar skolan för mig. Sommaren går alltid så sjukt fort, det känns som om det bara var igår som jag åkte till USA.. Så eftersom att den här sommaren är slut nu så gjorde jag ett collage så jag alltid ska komma ihåg den. Den här sommaren var väldigt speciell för mig. Hoppas eran var lika bra som min.
Hejdå sommar, vi syns om 8 månader!

Edit

Jag och Celina var I skogen och fotade lite idag. Det blev några fett coola bilder. Alla är inte med här:)

Dag 1

Dag 1 - En person jag vill träffa just nu
Alltså man vill väl alltid träffa sin största idol typ så jag tänkte liksom välja en kändis och en som inte är känd.
 
En okänd person: Det måste någ bli min fotbollstränare i USA, Coach Johnny och Coach Greg. För att de alltid var där för alla i laget och alltid peppade oss. De är helt klart de bästa tränarna jag någonsin haft. De var alltid roliga att vara med också, vi hade alltid vattenkrig med dom och dom tyckte jag var skit cool som kommer från Sverige. Haha dom kallade mig för "Hannah Sweden" för att vi hade två Hannah i laget. Och jag hann inte träffa dom när jag var i Texas i sommras och det var väldigt sorgligt att behöva åka igen utan att ha sagt hej till dom. Johnny var alltid väldigt seriös på träningarna men efter kunde han vara jätte rolig och han fans liksom där, om man behövde prata. Och Greg var sjukt rolig och vi busade alltid runt på träningarna med honom. Och båda av dom var jätte snälla mot mig och specialtränade mig för jag var lagets bästa skytt och back. Så med allt stöd från dom blev jag mycket bättre på fotboll och det var mycket roligare att spela.
 
 
 
En känd person: Trumvirvell, Justin Bieber, haha kanske inte direct någon överraskning. Han är min största idol, min förebild, mitt allt. Hans musik är bäst och hela han är bara för bra. Han är så omtänksam och behandlar sina fans med respect och kärlek. Har varit hans fan i flera år och jag tanker inte sluta. Det är jobbigt när alla (speciellt killarna) håller på och retas och så bara för att jag gillar honom men det får nästan mig att gilla honom mer. What doesn't kill you makes you stronger typ.
 
 
 

Challenge

Ni vet alla såna där 30-day challenges som finns på instagram? Typ att dag 1 ska man lägga ut en bild på sin outfit och dag 2 ska man lägga ut en bild på sig själv osv. Hade tänkt göra en 22-dagars challenge på bloggen. Att jag ska lägga ut ett inlägg varje dag med något "tema". Jag kommer troligvis lägga ut mer än en gång någon gång.
Sååå jag gjorde ett schema typ:
 
Dag 1 - En person jag vill träffa just nu
Dag 2 - 10 fakta om mig
Dag 3 - Mål/drömmar/önskningar
Dag 4 - Innehållet i min väska
Dag 5 - Film som får mig att gråta
Dag 6 - Typ av killer jag faller för
Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag vann 1 milljon
Dag 8 - En dålig vana
Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän
Dag 10 - Min outfit idag
Dag 11 - Något jag oroar mig för
Dag 12 - Bild på ett ställe jag vart på
Dag 13 - Bild på mig för ett år sedan
Dag 14 - Något jag ångrar
Dag 15 - Beskriv mig själv
Dag 16 - En person jag vill byta liv med i en dag
Dag 17 - Ett bar minne
Dag 18 - En bild på vad jag senast köpte
Dag 19 - Top 5 bästa filmer
Dag 20 - Top 5 låtar just nu
Dag 21 - Min passion
Dag 22 - Något jag vill ha mer än något annat
 
Tänkte börja imorgon :)
Wish me luckkkk
 
Bilden tagen på Texas State Fair i Usa.
 
 

Blurred Lines

(ja, bilderna ska vara lite suddiga)
Idag var jag som sagt inne i stan med Lovisa. Vi var inte där så länge. Vi var å kollade på en klänning till mig, konfirmationsklänning. På NK fanns det en jätte fin affär med klänningar och jag hittade en där som jag kan tänkas ha på mig, den var kort, ljusrosa och utan ärmar. Sjukt fin. Sedan skulle vi även kolla in i en butik på Kungsgatan som säljer klänningar men den hade hunnit stänga när vi kom.
Jag ska försöka gå och lägga mig lite tidigare idag för jag måste vakna klockan 9 imorgon för att släppa in vår städare. Åh, bara några få dagar kvar tills skolan börjar, deprimerande ju.
 
 

NK

Go'morron, eller typ eftermiddag. Jag vaknade sjukt sent idag, vi kom hem runt 02.00 igår.
Det var faktiskt kul att vara funktionär på Midnattsloppet! Vi delade ut saker till de som kom imål, och jag och några andra var ansvarig för bananerna. Asså det var helt galet, det var over 35000 bananer på borden och det gick förbi massa människor som tog bilder på alla bananer så jag och de andra är med i typ några hundra bilder från igår kväll.
Idag ska jag och Lovisa åka in till NK för jag ska kolla på konfirmationsklänning (ja jag ska konfirmera mig..).
Jag kommer lägga upp ikväll mer, vi ses.

Midnattsloppet

Såå, idag har jag inte lagt ut mycket alls typ. Bara nu på kvällen och det är för att jag alltid vaknar så sent och sedan så åkte vi direkt till stan. Min brorsa skulle nämligen köpa ny cykel och jag ska köpa saker till mitt rum eftersom jag håller på att göra om. Och det här blir sista inlägget idag också för att efter jag har käkat middag ska jag iväg till midnattsloppet, för min klass ska vara funktionärer där. Vi samlar ihop pengar till klassresan och vi kommer inte komma hem förän troligtvis 01.00 på natten. Kommer seriöst vara helt döööd imorgon. Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra imorgon på tal om det... Vi får se!
Sov got hahah.
Btw bilden hittade jag när jag kollade igenom gammla bilder på datorn. Det var ett halvår sedan typ, när snön började smälta, jag längtar sååå mycket efter nästa års sommar. Nått ni borde veta om mig: jag HATAR vinter! Det enda jag gillar med vintern är att åka skidor. Men annars så absolut avskyr jag den årstiden mer än allt!

Africa

 
Hej, igår natt kom pappa hem från Sydafrika. Han hade köpt med sig några jätte fina armband till mig. De är handgjorda och de två små, om man köper dom så går pengar till att rädda noshörningar från utplågning och barn från malaria. Pappa visade några bilder av afrika som han hade tagit med mobile och det såg väldigt mycket ut som texas faktiskt, den var liksom lite öken men ändå växtligheter, hur med gråa tak och stora bliar. Skulle verkligen vilja åka till sydafrika någon gång!

Top Three

Tänkte lista mina top tre blogger som jag tycker ni borde kola in, sjukt bra, aktiva, snygga bilder osv. Såå gör de!
 
1. www.nickys.se
Den kom etta för att, inte nog med att hon (Nicole) är så himla fin, så lägger hon upp ofta, med massa fina bilder på hennes outfits. Hon har även frågestunder ibland. Hennes blog är sjukt bra!
 
 
2. www.viktorfrisk.nu
Han (Viktor) skriver massa om mode och har tips om vart och vad man borde köpa så för er som gillar mode så är den perfekt. Han skriver såklart om annat också, som sitt personliga liv. Och även de inläggen är riktigt bra!
 
 
3. www.zarish.blogg.se
Jag typ älskar Zaras blog för hon skriver så roliga inlägg. Alltså hon skriver inte på samma sätt som andra bloggare, hon använder typ lite mer slang och roligare lines och mer vardagligt språk. Däremot lägger hon inte upp speciellt mycket, men hon är ju ganska busy kan man saga!
 
 

10-1

10 saker jag vill göra innan jag dör:
 flytta tillbaka till usa, träffa en av mina idoler, hjälpa barn i afrika, få barn, simma i korallreven i australien, parasail, åka jorden runt, vara med i en film, bli älskad på riktigt, designa kläder.
 
 
 9 saker om dig själv:
fotografering är det bästa jag vet, jag är en märkesfreak, jag har alltid tyckt att jag själv är kreativ, jag gillar att saga det jag tycker, jag kan vara väldigt egoistisk ibland, I'm a sucker for chickflicks, jag gillar poesi, jag tanker alltid på framtiden, music är mitt liv.
 
 
8 sätt att vinna mitt hjärta:
få mig att skratta, få mig att känna mig vacker, va min bästa vän, inte vara rädd att erkänna att man inte är perfekt, lita på mig, killar som kollar blygt på en, stötta mig när det behövs, vara social.
 
 
7 saker du ofta grubblar på:
framtiden, döden, skolan, kärleken, hur andra har det, vad jag kan göra för att bli bättre, varför man lever.
 
 
6 kändisar du tycker är snygga:
Justin Bieber, Channing Tatum, Zac Efron, Ed Westwick, Keegan Allen, Brandon Pulido
 
5 saker du aldrig skulle vilja göra:
vara med i en olycka, bada med hajar, mista någon nära, bli mördad typ, se Jackass igen.
 
 
4 saker du köpt den senaste månaden:
mjukisbyxor, ett linne, en löparjacka och en kofta.
 
 
3 sätt att få dig att le/skratta:
kittla mig, göra något galet med mig, berätta någon rolig händelse.
 
2 gamla favoriter:
Sweet Dreams-Beyonce
Happy Ending-MIKA
 
 
1 sak folk inte visste om mig:
jag kan spela blockflöjt..

Todaaaay

 Tjenaaa,
Nu ska jag ut och träffa en kompis, Anna. Vi ska åka till stan och göra något. Vet inte än.
Aaah har inte så mycket att säga, det är vackert väder... Nejmen jag kommer inte på något att säga.
Såååå vi hörs!
 

Gårdagens

Bilderna från igår I Gamla Stan.

We Are Sthlm

Idag var jag och min kompis Tilda på We Are Sthlm. Det var faktiskt min första gång. Det var kul, vi gjorde några "aktiviteter" och snackade med en polis i typ 30 minuter haha det var också kul! Det började regna efter ett tag så vi gick in på Gallerian och kolla lite i affärer.
Sitter just nu och kollar på Glee, och senare ikväll ska jag lägga ut bilderna från gårdagen i Gamla Stan. Promiseee

Och bilden är typ sjukt ful på mig men jag var tvungen att lägga ut den. Det var polisen som vi snacka med.


Rain

 
Hejsan, jag kom nyss hem från stan. Jag och Celina har varit i Gamla Stan och fotat och fikat. Men vi hade précis fikat färdigt och skulle gå och fota när det börjar regna. Sen, när vi är på väg till tunnelbanan så lättar det lite så vi tänkte att det var ok att gå (vi stod under en bro när det regnade först) så vi gjorde det. Fast när vi hade kommit typ halvvägs så började det SPÖREGNA, och då menar jag liksom sjuuuukt mycket! Det värsta jag varit med om...i Sverige alltså. I Texas, när jag bode där, så regnade det nästan aldrig men när det väl gjorde det var det som en storm, det ösregnar i flera timmar, blixtar som sprider sig over himmelen, tornados, översvämningar. En gang var det till och med hagel lika stor som grapefrukter...!! Haha, så jag har varit med om ännu värre.
 
Jag kommer lägga upp bilder från dagen lite senare!
Toodles

Cali-lyfe

 
Californien <3
Bästa sommaren i mitt liv. Det var så otroligt vackert och åker gärna tillbaka dit. Ska flytta till USA när jag blir stor och Californien skulle inte vara så dumt. (och jag menar inte "åh-jag-vill-bo-i-usa-när-jag-blir-stor-som-alla-andra-tjejer dröm, utan jag SKA verkligen det). Det är liksom mitt hem.
 
 

TCA

 Man blir tårögd. Vila i frid Cory.
#PrayForLea
 

Lazyyy

 
Tjena,
idag bli det nog en slö dag. Har lite ont i halsen vilket inte alls är bra, träningarna börjar ju snart. Och skolan så klart. Så jag ska ta det lite lungt, vill inte bli sjuk liksom. Det är verkligen inte ett bra tillfälle att bli sjuk.
Är hemma själv idag. Pappa är i Sydafrika, mamma jobbar och min brorsa har fotbollsläger. Så det är bara jag och hunden hemma men han sover typ hela dagarna så det är inte så mycket till sällskap.
Men det är skönt att ha dagar då man inte gör något alls. Gå runt i mjukisbyxor hela dagen, utan att behöva se fin ut. Det ända jag gör när jag är hemma själv är typ att hålla på med datorn eller kolla på film. Idag såg jag "a walk to remember" (igen), den är min favoritfilm. Den är seriöst så sjukt bra, och sorglig, man kan inte låta bli att gråta. Ska se "princess diaries" senare idag också.
Om jag mår batter imorgon ska jag nog träffa lite kompisar som vanligt. Och planera rummet... som vanligt.
 
Hade lite tråkigt så jag redigerade bilderna ovan.
 
 

Wantttt

Assssååå OMG vad snygg. Måste ha den. Till mina Dr Martens....

Outfit

 
 
Hej,
idaaag så skulle jag träffa Carolina men jag hann inte.
Mamma och Adam skulle på bio (Despicable Me 2) och jag ska kolla lite i inredningsbutikerna i Sickla under tiden, ska kolla på saker till mitt rum, typ ljusstakar och fina små kuddar. Ska även kolla på ny sang. Hade tänkt göra en skiss på min plan hur mitt rum ska se ut. Kanske kan lägga upp det sen.
 
Imorse tog pappa taxin till Arlanda, han ska till London, mellanlanda, och sedan åka till Sydafrika och jobba. Han har varit där förut också men det var med hans förra jobb. Och när jag gick i förskoleklass så fick han ett erbjudande att flytta till Johannesburg, meeen vi flyttade inte. Är glad för det, för annars skulle vi aldrig ha fått bo i USA.
Nu ska jag gåå, hejdåå
 
 

Lördag

 
Tjena
Om några minuter ska jag dra och träffa Anton, var så längesedan jag träffade honom, ska bli kul. Lovisa sov över igår så hon ska hem nu typ. Jag har bråttom, ska skynda mig, så det här blir inget långt inlägg.
Pappa och min brorsa ska kanske på bio ikväll så jag och mamma kanske får en girls-night haha, tjej-filmer. Standrad.
Imorgon ska jag troligen träffa Carolina som jag inte träffat sedan jag bode i USA (hon bode också där när jag bode där), saknar henne så.
Nu ska jag och Lovisa börja gå, sååå ha en bra dag.

Ut nu

 
 Nuuu ska jag ut och träffa bästa Lovisa,
min outfit:
Shorts-Ginatricot
Linne-Bikbok

Dagens

Hejsan allihop haha
Gud, har haft fullt upp idag. Var och gjorde mitt ID-kort imorse i Nacka. Polisen som gjorde den åt mig sa att man skulle se neutral ut på kortet men det var skit svårt, hahah höll på å dö av garv. Så jag ska åka å hämta ID-kortet på onsdag typ.
Sen efter de så höll jag på med mitt rum. Ska göra om så jag måste rensa ut ALLT jag har så just nu ser det ut som om det har varit en storm i mitt rum. Men det blir bättre. Ska åka och shoppa nya möbler och prydnader imorgon med mamma. Men det tar ju sån tiiid att gå igenom hela rummeeet, ughh.
Ikväll ska jag ta det lugnt, känner att jag är värd det haha.

Jag testade massa olika redigerings-appar för att se vilken som är bäst. Har inte bestämt mig än, alla var feeeett bra, fanns typ tusen olika saker att göra på dem. Ni borde checka appen Afterlight, den är riktigt bra och även Picsart. :)


USA

Är hemma efter en sjukt bra dag med Lovisa. Vi drog till Globen och kollade in i lite affärer (hittade en så sjukt snygg jacka på MQ, asså jag dog. Den va fan snyggare än den nya Michael Kors jackan. Å ni vet ju hur snygg den är!) Tror jag ska köpa den, blev lite sugen!
Vi hade i alla fall en bra tid, vi skratta å prata massor. (Lav ju bästis).

Men i alla fall, jag gick med Lovisa till tuben när hon skulle hem så hon kunde låna ett paraply. Och när hon hade gått stod jag och fippla med mitt paraply så hörde jag att han bakom mig pratade engelska. Han försökte få kineserna i kiosken att förstå vad han ville ha för de kunde inte engelska så jag frågade om han behövde hjälp, så jag var hans översättare hahaha. Det var jätte kul, han hette Moses och var från New York. Han hade sagt upp sitt jobb för att åka runt jorden i ett år. Asså fatta vad coolt, skulle också vilja åka runt jorden!
Han delade med sig av hans blogg så jag kunde kolla på ställen han var vid (www.looploose.com om ni vill kolla in den också). Berättade att jag hade bott i USA och att jag ska flytta dit när jag blir äldre å så. Han var trevlig haha. Det var i alla fall skit coolt tyckte jag.
Det är andra personen som jag träffat som åker runt jorden i ett år!


Outfit

Min outfit idag:
Linne-Divided by H&M
Kjol-också Divided
Klockan fick jag i present
 
Ut och träffa bästa Lovisa nu, vi ska typ åka till stan eller nåt, kanske. Ska bli kul, har saknat henne sååå.
 

Wantie

 
Alltså omg bara måste ha den här, liksom hur snygg?!
Vet vart man köper den dårå meeen
är den det någon som vet vart man köper Jack Daniels tröjor så kan ni gääärna kontakta mig! Snälla ni är bäst då!
 

Utgång

Jag haaar tråkissshhhh. Väntar på att de andra ska vara färdiga så vi kan åka. Vi ska till våra kompisar och äta middag, ska bli skit kul. Haha den familjen är så rooolig!
I alla fall, Inga direct vackra bilder på mig, kameran har slut på batteri så jag fick använda webcamtoy.com
Haha det är faktiskt rätt så kul att ta massa bilder där för man behöver bara spara de man vill.
Dagarna framöver kommer jag vara lite busy, ska träffa Lovisa imorgon, å Carolina på lördag och flera andra, så jag hoppas verkligen att kameran fungerar då så jag kan ta lite bilder på outfits och sånt.
Nu ska vi åkaaa så vi hörs(:
 

New In

 
Sämsta bilderna jag vet men min nya springjacka, skit snygg, typ knall rosa. Hihi
Kunde inte va modell i bilden åt jackan för jag ser hemsk ut just nu, måste fixa i ordning mig först och det tar för lång tid.
Köpte den på en outlet i Sälen som vi stannade till vid på vägen hem.

Orsa

När vi tältade övernattade vi en natt I Orsa. Det var väldigt fint där och campingen var gigantisk, no kidding.
På morgonen innan vi fortsatte mot Sälen stannade vi till vid Orsa Björnpark.
Det var skiiit coolt! Asså jag var 2 meter från björnarna och typ några centimeter från Lodjuret, det var verkligen häftigt. Fick se en isbjörn på nära hall också, alltså typ 1.5 meter.
I allafall,
 
Igår kom jag hem till Stockholm, men jag var för trött för att börja ladda over bilder och blogga så därför fick det bli idag.

Måste Se

Han är så himla bra, typ galeeeet. Och sötare får man ju leta efter! Mini-Justin Bieber haha

Tälta

Efter lunchen åker vi mot Orsa, där ska vi tälta första natten. Är faktiskt lite nervös, liksom tänk om det kommer en björn eller något. Haha. Men i alla fall så kommer jag ju inte kunna lägga ut något (tror jag), så ni vet. :( Vill verkligen kunna göra massa inlägg men jag vet inte om jag kommer ha internet eller ens täckning, vi får se. Men om det här är sista gången jag lägger ut på ett tag: hejdååå...

Fashion

 
Nertill:
Shorts som går högt upp i midjan är riktigt inne nu, de ser coola ut och speciella. De passar riktigt bra till magtröjor, men såklart andra saker också, men det blir mer av den udda (fast snygga) looken om man kan se att de är hög-midjade. En del bokstavligen avskyr när man ser fickorna sticka ut under kanten av byxorna men själv tycker jag att det plussar på den funkylooken. 
Shortsen ovan är Levis 501, jätte snygga!
När det gäller kjolar tycker jag inte att det är inne med någon speciell längd, men några snygga kjolar är de ovan. Den långa ser mer somrig ut medan den korta ser mer mode ut. Ett tips: om ni har en mönstrad kort kjol är det otroligt snyggt till en enfärgad oversize tröja.
Accessoarer:
Förut var det nästan ingen som tänkte att de skulle använda en klocka till accessoar men grejen är att nu börjar det komma allt finare klockor, de ser nästan ut som ett armband ibland, jag tycker att man ser mer rik eller fancy ut om man har en klocka på sig till några armband som matchar. Accessoarer piggar upp out-fitten och gör såatt den ser mer planerad och speciell ut. Personligen har jag tusentals armband, från egna-flätade till dyra silverarmband, och det är kul att planera sin look med olika accessoarer.  Antingen bara en enda speciell eller en hel bunt som matcher varandra (se bilder ovan). Hur som helst passar inte allt med armband så det är inget måste.
Klockan på bilden uppe till höger:  Daniel Wellington, väldigt inne och enpersonlig favorit.
Ringarna: stylesome1.com  De har hur många söta accessoarer som helst!
 Skor:
Jag har ingen speciell åsikt om vad som är snyggast eller så, det beror helt på vilken stil ni försöker er på. Platforms av Converse är sjukt coola men passar inte till allt. Tips: korta sommarklänningar till Converse eller andra "sneakers" är perfekta tillsammans om man inte vill se för festlig u, utan mer vardaglig ut med klänning.
Pumpsen i vänstra (nerdesta) hörnet är det inte alla som kan gå i (helt förståligt) och det är väldigt svårt att hitta något tillfälle att ha dem, vet inte om det är några skor man bär till skolan direkt, men om man ska på fest tycker jag att de är väldigt modena till långklänningar. Sen så har vi sandaler, de är söta till nästan vad som helst, förutom långbyxor (tycker jag!) för det är två helt olika stilar som blandas ihop. Och ibland är det snyggt men tyvärr inte den här gången! Kjolar eller korbyxor till dem!
 Sneakers i högra (översta) hörnet: Keds, finns i massa olika färger och är inte så dyra, Taylor Swift brukar ha såna haha.
Platforms: är såklart från Converse
 Tröjor:
När det gäller tröjor så har alla olika smaker men jag försöker i allmänhet förklara vad som är snyggt till vad och ungefär vad som är inne.
Det har varit väldigt inne med shorts/långa jeans till vita tröjor (lite genomskinliga från A&F eller Holliste)r men här har vi lite andra stilar, som jag personligen tycker är lite mer speciella.
Magtröjor (eller bustier) är alltid snygga till höga byxor eller kjolar. De passar inte särskillt bra till byxor/kjolar som inte går högt i midjan för det blir ett sån mellanrum (om magtröjan är riktigt kort), det ser frånvarande ut. Det är inte alla som skulle ha på sig bustiers för de vill inte visa magen men man måste inte det om man nu har höga shorts som täcker magen. Matcha den looken med en kofta som är väldigt lång och luftig för att göra den ännu snyggare.
Linnen är ungefär det ända jag har på mig, det känns fräscht haha. Finns massa ursnygga t-shirts och långärmade tröjor men jag brukar inte ha på mig sådant lika ofta.
Tröjor med tryck börjar bli mer och mer inne nu, äntligen. Har alltid tyck att såna tröjor är en av de snyggaste, det gör så att out-fitten ser mer speciell ut än om tröjan skulle varit enfärgad. Det är också väldigt sött med små fina texter på dem, typ Hakuna Matata. Och det bästa, man kan ha dem till ALLT, shorts, kjolar, långbyxor, tights, mjukisbyxor. Det är som att tröjan anpassar sig till vad den är matchad till. Love it!
 Bara lite kort om linnet högst till vänster: Aztec-möntsret är jag helt kär i, det finns massa olika sorter och det är bara såå snyggt, likasom Misoni-mönstret.
Linnet i nerdesta högra hörnet är från Fresh Tops, där finns det bara toppar med tryck på och de är skit fina. Har två tröjor därifrån, det finns både långärmat, t-shirts, magtröjor och linnen med tryck.
 Klänningar:
Jaani, snart är väl klänningssäsongen över, om ni inte brukar ha klänningar på vintern. Sad but true. Älskar att bara ha på sig klänningar, man känner sig så fri liksom. Härligt.
Spetsklänningar är kanske lite förra modet men jag tycker fortfarande att de är så himla fina, de ser mer festliga ut och somriga. Jag tycker att de är perfekt till en dag i stan till exempel. Men om man ska ha en spetsklänning måste man tänka på vad för accessoarer man har till - typ väskor. Om man tar en väska som ser för vardaglig ut kan det se ut som om klänningen är för fin för resten av vad du har på dig,och om man har en för festlig väska, ja då ser det ut som om man ska på fin fest, om det nu inte är det ni satsar på.
Det är väldigt inne att ha klänningar som det är en "ovandel" och en "underdel" (kolla klänningen i översta högra eller nedersta vänstra hörnet). Om man inte har en sådan klänning kan man lika gärna ta en kjol och stoppa ett linne innanför, det brukar jag göra, blir alltid fint. Tycker att stilen på en sådan klänning är mer vardaglig än en spetsklänning men det beror på vilka accessoarer, skor, väskor eller sådant som man har till.
 
Men, ni ska inte tro att dessa tips är liksom så man måste klä sig, nej nej. Ni ska ha på er exakt vad ni själva tycker är snyggt! Bry er inte om vad andra tycker, kläderna är en del av vem ni är och man ska inte ha på sig det som är inne bara för att alla andra har det, man ska ha på sig det för att man tycker att det är snyggt! Ni ska inte tänka på vad killarna tycker och detsamma med killarna, ha på er det ni vill. Det är otroligt viktigt med att man är trygg med sig själv!

imorgoooon

Imorgon kommer mitt första modeinlägg, är sjukt nöjd med mina bilder osv...misssa ej! <3

New In

Linnet är New In från Härnösand, från en liten marknad så jagvet faktiskt inget om vad för märke det är, vet bara att den är gjord i Frankrike.
Och den kostade verkligen ingenting! Men väldigt fin och skön.
 

Gårdagen

 
Jaaani här är bilderna från igår, de är tagna med morfars kamera. Han råkade ta bort min favoritbild som jag hade tagit...
Jag ska redigera några bilder som jag har tagit efter jag lagt ut det här inlägget också, så kan nog lägga ut de bilderna imorgon om jag är färdig med de då. :)
På lördag så åker vi ifrån landstället och uppåt i Sverige, för vi ska tälta i några dagar. Jag har bara tältat en gång i hela mitt liv ungefär så det ska bli kul även om jag inte kommer kunna lägga upp mycket alls.
 
Och herregud det är bara 20 dagar kvar tills skolan börjar typ! Det är nu nerräkningen börjar.. Wä.
 
Hääär är boken som jag läser just nu. Den är sjukt bra! Ni måste läsa den, den är skriven av ingen mindre än John Green. Han har skrivit en av mina favoritböcker, The Fault In Our Stars. Och den här boken toppar nästan den. Den handlar typ om en opopulär kille som börjar på internatskola. Där får han vänner och fiender och massa nya dåliga vanor. De gör massa ganska hemska hyss. Boken är väldigt bra och man kan verkligen sätta sig in i boken. Vill inte sluta läsa.
Började läsa den igår när jag blev färdig med boken Fire som även den var riktigt jäkla bra!
Det är verkligen något av det bästa med sommaren, att läsa ute i solen.