Fashion

 
Nertill:
Shorts som går högt upp i midjan är riktigt inne nu, de ser coola ut och speciella. De passar riktigt bra till magtröjor, men såklart andra saker också, men det blir mer av den udda (fast snygga) looken om man kan se att de är hög-midjade. En del bokstavligen avskyr när man ser fickorna sticka ut under kanten av byxorna men själv tycker jag att det plussar på den funkylooken. 
Shortsen ovan är Levis 501, jätte snygga!
När det gäller kjolar tycker jag inte att det är inne med någon speciell längd, men några snygga kjolar är de ovan. Den långa ser mer somrig ut medan den korta ser mer mode ut. Ett tips: om ni har en mönstrad kort kjol är det otroligt snyggt till en enfärgad oversize tröja.
Accessoarer:
Förut var det nästan ingen som tänkte att de skulle använda en klocka till accessoar men grejen är att nu börjar det komma allt finare klockor, de ser nästan ut som ett armband ibland, jag tycker att man ser mer rik eller fancy ut om man har en klocka på sig till några armband som matchar. Accessoarer piggar upp out-fitten och gör såatt den ser mer planerad och speciell ut. Personligen har jag tusentals armband, från egna-flätade till dyra silverarmband, och det är kul att planera sin look med olika accessoarer.  Antingen bara en enda speciell eller en hel bunt som matcher varandra (se bilder ovan). Hur som helst passar inte allt med armband så det är inget måste.
Klockan på bilden uppe till höger:  Daniel Wellington, väldigt inne och enpersonlig favorit.
Ringarna: stylesome1.com  De har hur många söta accessoarer som helst!
 Skor:
Jag har ingen speciell åsikt om vad som är snyggast eller så, det beror helt på vilken stil ni försöker er på. Platforms av Converse är sjukt coola men passar inte till allt. Tips: korta sommarklänningar till Converse eller andra "sneakers" är perfekta tillsammans om man inte vill se för festlig u, utan mer vardaglig ut med klänning.
Pumpsen i vänstra (nerdesta) hörnet är det inte alla som kan gå i (helt förståligt) och det är väldigt svårt att hitta något tillfälle att ha dem, vet inte om det är några skor man bär till skolan direkt, men om man ska på fest tycker jag att de är väldigt modena till långklänningar. Sen så har vi sandaler, de är söta till nästan vad som helst, förutom långbyxor (tycker jag!) för det är två helt olika stilar som blandas ihop. Och ibland är det snyggt men tyvärr inte den här gången! Kjolar eller korbyxor till dem!
 Sneakers i högra (översta) hörnet: Keds, finns i massa olika färger och är inte så dyra, Taylor Swift brukar ha såna haha.
Platforms: är såklart från Converse
 Tröjor:
När det gäller tröjor så har alla olika smaker men jag försöker i allmänhet förklara vad som är snyggt till vad och ungefär vad som är inne.
Det har varit väldigt inne med shorts/långa jeans till vita tröjor (lite genomskinliga från A&F eller Holliste)r men här har vi lite andra stilar, som jag personligen tycker är lite mer speciella.
Magtröjor (eller bustier) är alltid snygga till höga byxor eller kjolar. De passar inte särskillt bra till byxor/kjolar som inte går högt i midjan för det blir ett sån mellanrum (om magtröjan är riktigt kort), det ser frånvarande ut. Det är inte alla som skulle ha på sig bustiers för de vill inte visa magen men man måste inte det om man nu har höga shorts som täcker magen. Matcha den looken med en kofta som är väldigt lång och luftig för att göra den ännu snyggare.
Linnen är ungefär det ända jag har på mig, det känns fräscht haha. Finns massa ursnygga t-shirts och långärmade tröjor men jag brukar inte ha på mig sådant lika ofta.
Tröjor med tryck börjar bli mer och mer inne nu, äntligen. Har alltid tyck att såna tröjor är en av de snyggaste, det gör så att out-fitten ser mer speciell ut än om tröjan skulle varit enfärgad. Det är också väldigt sött med små fina texter på dem, typ Hakuna Matata. Och det bästa, man kan ha dem till ALLT, shorts, kjolar, långbyxor, tights, mjukisbyxor. Det är som att tröjan anpassar sig till vad den är matchad till. Love it!
 Bara lite kort om linnet högst till vänster: Aztec-möntsret är jag helt kär i, det finns massa olika sorter och det är bara såå snyggt, likasom Misoni-mönstret.
Linnet i nerdesta högra hörnet är från Fresh Tops, där finns det bara toppar med tryck på och de är skit fina. Har två tröjor därifrån, det finns både långärmat, t-shirts, magtröjor och linnen med tryck.
 Klänningar:
Jaani, snart är väl klänningssäsongen över, om ni inte brukar ha klänningar på vintern. Sad but true. Älskar att bara ha på sig klänningar, man känner sig så fri liksom. Härligt.
Spetsklänningar är kanske lite förra modet men jag tycker fortfarande att de är så himla fina, de ser mer festliga ut och somriga. Jag tycker att de är perfekt till en dag i stan till exempel. Men om man ska ha en spetsklänning måste man tänka på vad för accessoarer man har till - typ väskor. Om man tar en väska som ser för vardaglig ut kan det se ut som om klänningen är för fin för resten av vad du har på dig,och om man har en för festlig väska, ja då ser det ut som om man ska på fin fest, om det nu inte är det ni satsar på.
Det är väldigt inne att ha klänningar som det är en "ovandel" och en "underdel" (kolla klänningen i översta högra eller nedersta vänstra hörnet). Om man inte har en sådan klänning kan man lika gärna ta en kjol och stoppa ett linne innanför, det brukar jag göra, blir alltid fint. Tycker att stilen på en sådan klänning är mer vardaglig än en spetsklänning men det beror på vilka accessoarer, skor, väskor eller sådant som man har till.
 
Men, ni ska inte tro att dessa tips är liksom så man måste klä sig, nej nej. Ni ska ha på er exakt vad ni själva tycker är snyggt! Bry er inte om vad andra tycker, kläderna är en del av vem ni är och man ska inte ha på sig det som är inne bara för att alla andra har det, man ska ha på sig det för att man tycker att det är snyggt! Ni ska inte tänka på vad killarna tycker och detsamma med killarna, ha på er det ni vill. Det är otroligt viktigt med att man är trygg med sig själv!




* Namn:


* E-mail: (Ser endast jag)

Blogg/hemsida:

Din kommentar: