Regnnn

Alltså gud, verkligen förlåt, jag har knappas lagt ut något alls och när jag väl gör det är det ju typ klockan 21.00 på kvällen eller något! Men det har bara varit andra saker som kommit ivägen, jag har haft sjukt manga läxor och ett jätte stort läxförhör! Och lite andra saker som också har hänt...
Men jag hade i alla fall det stora läxförhöret i SO idag och det gick faktiskt sjukt bra! Min papa jobbar med politik så han gav mig massa med hjälp (läxförhöret handlade om politik) och så fick jag värsta flowet under provtimmarna så det bara flöt på!
Men jag ska försöka blogga lite batter, även fast skolan kommer först!
 
 
 

New In Från Igår

New In från igår men jag hann inte lägga upp det då!
Som ni kanske ser är de ett par rosa mjukisbyxor från Hollister.
 
 
 

OOTD

Dagens outfit:
Linne-Converse 
Jeans-Abercrombie & Fitch
Skor-DinSko
Skinnjacka-Cubus

Jag kommer kanske lägga ut ett inlägg med bilder ifrån torsdagen, om jag hinner ikväll! 




New In

Den här fina tröjan fick följa med mig hem från Hollister idag.
 
 

Sjukt bra dag

Idag var jag och Celina inne i stan. Vi hade det jätte trevligt, den här dagen har varit verkligen sjukt bra! Jag hittade en sjuuukt snygg konfirmationsklänning på NK och den var helt perfekt, kostade däremot 3500kr men fanimej jag ska ha den! Sedan gick vi till donken och tog en dricka å så bara ser vi i fönstret att Andrea Hedenstedt går förbi! Å jag typ skrek till å bara sprang ut och följde efter henne in på Zara hahah. Först vågade jag inte gå fram men sen så gjorde jag det och hon var jätte trevlig och snäll. Är sååå glad, hon är typ den bästa bloggerskan ju! Älskar hennes blogg! 
Var sist in på Hollister och kollade på mjukisbyxor (som jag ska åka och köpa imorgon med mamma). Det slutade med att jag köpte en tröja därifrån som jag ska lägga ut senare! 
Här är bilder på klänningen och mig och Andrea!







Så är det

Gammal bild ^^
Jag vet att jag inte har bloggat på forever meeen jag har faktiskt en anledning: vårat internet slutade fungera och det var ingen som visste hur man fixade det så vi fick vänta tills papa kom hem .
Och aah min pappa kom hem imorse från USA. Han hade köpt med sig skit mycket saker, men jag tänker inte lägga upp det på bloggen för jag vet inte vad mina saker är för jag valde att spara det till min födelsedag, som är om någon månad. För att jag gillar att få saker när ingen annan får det så ah haha.
I alla fall: jag ska vara med Celina idag, vi ska in till stan och kola lite på koknfirmationsklänningar. Yay. Sedan ska vi plugga typ. Det kanske kommer lite bilder från dagen sen, om vi orkar ta lite bilder.
 
 

1D

Är sååååå glaaaad att jag typ skriker! För jag fick biljetter till one direction konserten som är nästa år! Sjukt bra biljetter! Tack vare bästa Sara, kan inte tacka henne nog! Kommer bli helt grymt, som när jag var på Justin Biebers konsert.. (Fast inget klår den kvällen..Justin är den bästa som finns). Kan dö lycklig nu haha nejmen är verkligen riktigt glad






iOS7

Jag uppdaterade min mobil förra veckan och alltså alla är typ osäkra om de gillar den nya iOS:en men helt ärligt så ÄLSKAR jag den! Älskar upplägget och hur sjukt mer high-tech den känns jämfört med den förra. Jag hade inget minne kvar i förra verisionen så jag var tvungen att radera massa saker för att kunna ladda ner iOS7, men sen när den var nerladdad var det bara sjukt irriterande att typ hälften av alla appar och bilder fans kvar så jag raderade ALLT jag hade på mobile och började från scratch istället. Så nu har jag jätte mycket minne och det är seriöst sjukt skönt! I love it...
Haha jag har Caspar Lee som låsskärm..Såå snygg han eee, min älskling lol. Nejmen han ska bli min nån dag!
 
 
 
 

Gitarren

Min farfar var inne i stan idag och skulle köpa en sträng till min gitarr som hade gått av. Och så bara ser han en gitarr på väggen och köper den helt random haha. Så han köpte en ny gitarr utan att ens veta hur man spelar lol. Han gör typ alltid så! Men i alla fall, så, när jag skulle stränga min gitarr med den nya strängen (det gick faktiskt braa) och sedan stämma den så gick ent till sträng av, liksom vafaan. Det var länge sedan gitarren var omsträngad men ändåå, vad har gitarren emot mig.
Så jag har suttit och tränat på att spela gitarr på farfars nya hela kvällen så jag har skit ont i fingrarna.
 
 

Bubbelbad hihi

Ett bad med massa bubblor, te och svag ljusstyrka på lamporna är precis det man behöver ibland. För att tänka ut saker som man har på hjärnan och bara sluta stressa. Det var verkligen hundra år sedan jag badade och det var verkligen sjukt skönt!
Nuu har jag även bestämt mig för att sluta på gymnasia-engelskan för att det är exakt samma upplägg som förra året och det är inte speciellt kul. Så jag tänker satsa på det i 9an istället. Under tiden ska jag få stimulans genom att gå på pratgrupper i engelska, skriva en massa på engelska och läsa böcker på engelska. Det känns skönt att äntligen ha bestämt sig men jag är ändå jätte rädd för allt ska gå åt helvete nu med engelska och att jag ska tappa ALLT... Men jag måste chansa.
 
 
 

Rätt bra dag liksom

Fan rätt bra dag idag asså. Ni bet, en sån där dag då allt är bra, även om det inte är så. Allt dåligt blir bra. 
Vi fick baka bullar på Hemkunskapen och mina och Lovisas (vi gjorde tillsammans) blev ju fett bra, vi är grymma lol. 
En dålig sak som hände idag var att jag råkade bränna mig själv med limpistolen och det gjorde piss-ont! Huden smälte, det var inte speciellt stort sår men ändåå. (Och nej det är inte där mitt plåster sitter på bilderna, det är ett infekterat sår).
Sen när jag kom hem fick jag reda på att jag kom in på min konfirmation så jag är lite hype på det! Är sååå glad! Ska börja kolla konfirmationsklänningar även om det är om flera månader. Hehe.
Meeen nu måste jag göra läxor. Läxor förstör mitt liv typ. 
(Btw: det är mobilbilder, en av de nya effekterna till iOS7) 




Tomorrow

Vet att jag inte har lagt ut något idag men jag var med Celina efter skolan, vi fotade men hann inte skicka over några bilder så jag ska lägga upp några imorgon istället. Sedan kom min farfar och farmor från Småland så jag var med dom. De är här för att mamma åker till Goteborg imorgon och papa är i USA och de trodde inte att jag och min brorsa klarar oss i typ 2-3 dagar själv (skitsnack hahah) så därför är de här. De tog med sig min gitarr som jag glömde hos de i somras så tack för det. Sen så eftersom att jag inte har något stativ så är det så jobbigt att ta bilder såå jag tar lite bilder från weheartit till det här inläggettt.
Asså orkar inte va söööt.
 

:P

 
Såå, somsagt var jag hos min kompis Erik idag, jag glömde kameran hemma (...som vanligt -.-) för jag åkte till Globen innan och kolla en klocka innan. Så jag har därmed Inga bilder från dagen men det vi gjorde var att typ snacka, vi var ute ett tag, vi typ gosa med hans kaniner hahah osv såå ah. Jag lovar att inte glömma kameran nästa gång!
Jag sa ju att jag skulle lägga upp min outfit så det gör jag nu.
 
 
 

Perfektion


Asså seriöst perfektion. Ren perfektion.. Måste ha en sån klocka!

Ska åka till min kompis Erik nu och vara där ett tag. Sedan ska jag göra läxor, blä. Bilder kommer senare på min outfit.. :]



This Is Us

Kom hem från stan för en timma sen där jag var och såg This Is Us filmen. Och för er som inte har sett den:gör de! Den va verkligen jättebra! Man får liksom tårar i ögonen och ont i hjärtat av att se hur långt de har kommit. Kommer ihåg första gången jag hörde WMYB, så länge sedan ju. Även om man liksom inte känner dom så blir man så stolt över dom. Att liksom vart där från början och se hur de blir större och större och sedan kolla tillbaka på hur de var när det hela började. Åh, kommer ihåg videosarna från trappan.. Louis med sina skämt och Niall innan tandställning, Harry utan tattueringar...
Längtar såå till Midnight Memories
Lite många bilder..haha
 

Omg...

Fan asså, jag är typ kääär i Caspar Lee. Har sett hans videos på youtube innan men det var för någon vecka sedan som jag började se dom igen och alltså herre gud. Är helt besatt av honom..det är verlkigen helt sjukt hur mycket jag kan gilla någon som inte ens vet att jag existerar. Det är typ som med Justin Bieber, och ah ni vet ju hur mycket jag älskar Justin Bieber.
Ni borde alla gå och kolla Caspars videos på youtube, han heter dicasp.
I'm in love typ...han är så snygg och bara perfekt
 
 
 

Fredag

 
Kom hem från skolan för ett tag sedan, har haft gymnasia-engelska till klockan 16. Sååå jobbigt, och nu är det en helt ny klass och jag känner typ ingen. Förra året var ingen i klassen speciellt popular, alla var lite nördiga (inte taskigt menat!) men nu är typ alla populära så det är helt annorlunda. Tjejerna är snälla mot mig men killarna pratar inte ens med mig för dom typ tror att jag är lite skum för att jag går i 8an när man måste gå i 9an för att gå i gymnasiekursen...
Aja, i alla fall, imorgon ska jag på This Is Us filmen (ja, jag är efter men jag kunde inte gå på bio när jag hade brutet ben) men några från klassen, så de e najz. Ska även träffa min kompis Erik imorgon men det får väl bli på kvällen då.
 
Har typ blivit kär i Odd Molly (inte för att jag inte har varit de förut) <3
 

Throwback Thursday

Mexicooo, som ni ser på bilderna var det ju rena paradise. Livet lekte där, allt var bra. Cancun 2011...
 
 
 

OOTD

Outift of the day-
Tröja-H&M
Jeans-Abercrombie & Fitch
Klocka-Zodiac
Skor-Dr.Martens
Brun skinjacka- Causal
 
Vi fick sluta efter lunchen idag på grund av utvecklingssamtal. Jag hade det först så jag behövde inte gå hem imellan så det var skönt. Så nu ska jag plugga lite SO och Spanska, yupp.
Btw, för er som inte har lyssnat på Aviciis nya album, do it nooow. Så jävla braaa, är typ beroende, speciellt av Hey Brother och You Make Me.
Måste dra nuuu hejdå
 
 

Fangirl

Beskriva mig själv med ett ord? Lätt, fangirlll. Helt seriöst, har alltid en av de nedanför som bakgrund på mobilen osv. My boys hahah.
 
 

Pluggaaa

Sitter och pluggar, har typ massa läxor! Hatar läxor, liksom är inte 7 timmar skola om dagen nog?! Blää har SO-läxförhör, spanska läxförhör, spanskaprov, svenskaläxa, NO-läxa! Skit asså. Men jag ska verkligen satsa på skolan i år sååå det är bara att kämpa!
 
 

Odd Molly

Hade min älskade Odd Molly kofta idag. Omg första gången jag använder den, så skön och sjukt snygg.
Typiska toalettbilder på skolan




Sorry

Sorry för min usla bloggning, men jag har bara varit för upptagen med riktiga livet. Jag tar typ aldrig några foton så jag har knappast något att lägga ut. Tror jag ska blogga lite mindre ett tag och se om det blir bättre sen. Det var så bra när man hade en challenge varje dag för då hade man alltid något att skriva om! Men nu vet ni i alla fall varför bloggningen inte kommer vara lika aktiv ett tag framöver :P

145

Omg, det är 145 dagar sedan den bästa dagen i mitt liv. När jag såg Justin Bieber irl, i Globen. Believe Tour 2013. Saknar det såå. Han är och kommer alltid att vara min största idol, mitt liv. Älskar honom så mycket, like it's not even funny. Kommer aldrig glömma den dagen. <3
 

En presentation

min rygg ser typ knölig ut...
Jag tänkte presentera mig, kom på att ni vet ganska mycket om mig men ni har aldrig fått en presentation. Jag har verkligen inga ideer på inlägg såå haha här har ni:
 
Hej, jag heter Hanna Kristina Hallgren, bor i Stockholm och ska fylla 14 i December (19/12/99). Jag spelar badminton och går på piano. På min fritid så fotar jag massa, shoppar, är med kompisar och skissar/ritar. Jag bor med min familj som består av min mamma, pappa, brorsa och min hund. Mamma är från Sundsvall och pappa är från Lulea så det är därför jag ibland har lite skum dialect. Jag har bott i USA i två år i en stad som heter Dallas och ligger i Texas. Jag har stora planer för mitt liv, vill gå på något college i USA och komma långt. Jag är väldigt glad av mig på utsidan men jag kan vara helt annorlunda på insidan. Jag är väldigt komplicerad.. Jag är jätte rädd för hajar.
Jaa, det var lite om mig heh.
 

Vet inte vad de här är för inlägg...

Jag är en sån person som har hela mitt liv i min mobil. Har man min mobil, vet man allt om mig. Och speciellt genom mina bilder, man kan se vad jag gillar, vad jag inte gillar, ALLT. Man kan till och med se vad jag är på för humor den här dagen, när jag mår dåligt, när något har hänt osv.
När man har sett allt jag har på min mobil, då känner man mig.

lights

Tog bara och redigerade några bilder som jag tog ikväll, de blev faktiskt riktigt bra
 
 

Ortopeden

Imorse så var jag hos Ortopeden.Jag fick ta av gipset, yey. Men det var inte alls lika kul och skönt som jag trodde det skulle vara. Det är fan skit jobbigt, jag har inga muskler! Så jag kan inte gå utan jag måste fortsätta ha kryckorna och det kommer ta typ 3 veckor innan jag får träna igen, 3 veckor! Jag är såå stel i foten och det gör faktiskt ganska ont. Det är jobbigare än att ha gips..
 

Vandring

Det har varit en sjukt bra dag! Vi vandrade med klassen (eller ah, jag åkte bil medan de andra vandrade dit vi skulle) och sedan ska resten av klassen sova i tält där tills imorgon. Jag kunde ju tyvärr bara vara med på kvällen och så men det var verkligen jätte mysigt! Vi gjorde mat på stormkök, sjöng massa sånger och spelade gitarr, prata och grillade marshmallows. Hade sjukt kul! Vill gärna göra om det så jag får vara med på vandringen också!
Jag tog inte så många bilder så de här är de ända jag har!






abucketlist

 

Dag 22

Dag 22 - Något jag vill mer än nått annat
Wow, sista dageen. Det har gått sjukt fort verkligen!
 
Något jag vill mer än något annat. Jag vill åka på språkresa till USA i ett år. Jag hade tänkt flytta till USA när jag blir äldre men jag saknar det så mycket så jag vill bo där i ett år först och sedan flytta tillbaka senare igen haha. Lite messed up men ah.
Jag har typ en lista på saker jag ska göra innan jag dör, har bara gjort typ två än så länge meen jag tänkte göra ett inlägg om det :) Har haft listan jätte länge men jag har aldrig tänkt på att man kan göra ett inlägg om det (blev inspirerad av www.ebbahansn.blogg.se) såå jag gör det idag.
 
 

Dag 21

Dag 21 - Min passion
Min absolut största passion är att fotografera/redigera och designa för att jag tycker det är sjukt kul att kunna uttrycka min känslor i bilder och liknande. Tycker att det är kul att designa också för jag är bra på det (det brukar oftast bli kul om man är bra på det också) och även för att jag älskar kläder och mode som ni kanske märkt. Har en bok med massa kläder som jag har designat. Skulle någon gång vilja ha en egen klädkollektion. Och så skulle jag vilja bli frilandsfotograf. 
Tycker väldigt mycket om att hålla på med musik, sjunga, spela piano å gitarr å dansa men min passion är det ovan.







9/11

Som ni kanske ser om ni kollar dagens datum så är det den 11 September. Alltså 9/11. Alltså exakt 12 år sedan World Trade Centre blev attackerad. Tänkte göra ett inlägg och minnas den dagen, tacka alla som offrade sina liv, och de som dog den dagen. Satt och kollade på videos från händelsen igår kväll och man får bara tårar i ögonen och man får ont i hjärtat av att se folk som kastar sig ut från förnstrena, brandmänns om springer upp i byggnaden medan alla andra springer neråt. Det är verkligen så hemskt.
Var ju vid Ground Zero i sommras och även om det var massa männsikor där och kollade på minnesplatsen så var det tyst. Vi stod precis där flera tusen människor har förlorat sitt liv. Vid en del av minnesplatsen så kunde man kola på en video som de hade klippt ihop om 9/11 som innehöll klipp från händelsen och folk som hade en nära som dog i byggnaderna. Det var inte en enda person i det rummet som inte hade tårar i ögonen. Det var samma sak när jag var där för 2 år sedan, då fick vi också se en film om 9/11. Samma då, alla grät.
Den händelsen kommer alltid att minnas.
 
9/11
Never Forget, Never Surrender 
 
 
 
 

Nerräkning

Om 3 dagar ska jag till doktorn, för att kanska ta av gipset!! Längtar sååå mycket, och jag hoppas verkligen att benet är helt läkt och att jag kan få ta bort det. Fast sen så blir det lite rehab efter det, måste öva upp musklerna som försvunnit i mitt högra ben. Det är rätt cp faktiskt för mitt högra ben har blivit smalare än mitt vänstra nu, det har blivit så smalt att jag kan få ner handen i gipset också. Alla muskler är ba poof borta. Men däremot har jag fått lite starkare armar nu, whoop.
En annan bra sak är att jag kanske ska köpa en ny kamera, wiie!
I alla faaall, love uu
Mitt ögonbryn blev lite stört på bilden..
 

Ojsaan

Alltså igår så loggade jag in och tänkte skriva ett inlägg och så bara glömde jag bort min challenge heeelt. Så det får bli dag 19 idag istället!
 
Dag 19 - Top 5 låtar just nu
Oj hahah asså just nu är jag inne i en Glee period så jag lyssnar på deras låtar heeela tiden så jag kan försöka bortse dom låtarna. De första två låtarna kan ni lyssna på under meen de andra får ni leta upp på spotify för att lyssna på dom för helt plötsligt slutade blogg.se sammarbeta med mig och ville inte klistra in låtarna.
 
1. My Songs Know What You Did In The Dark - Fall Out Boy
 
 
2. Wrecking Ball - Miley Cyrus
 
 
 
3. Get It Right - Glee Cast (den är faktiskt braaa)
 
 
4. Animals (Original Mix) - Martin Garrix
 
 
5. Applause - Lady Gaga

That feeling

Brukar ni någonsin få den där "känslan" då ni inte känner något alls, inte ledsamhet, inte glad, inte uttråkad, inget. Då man bara sitter i sitt rum på sängen och stirrer ut i tomma intet. Man vet inte riktigt om man ska vara glad eller ledsen, man borde vara glad att man inte känner något för känslor är så jobbiga men man borde vara ledsen för känslor är något av det viktigaste som finns. Men man är inte något av dom i alla fall. Som om man är den ensamaste människan i världen. Är jag förvirrande? Skulle inte förvåna mig.
 

Helt ok

Kom på att jag kanske borde lägga ut i alla fall någon bild från skolfotot. Blev faktiskt ganska nöjd med den här. Det är SJUKT dålig kvalité! Men jag har ingen bättre. Mobba inte den här bilden haha.


Sool

Tjenaree, haha.
Idag har jag inte gjort något alls typ men jag satt ute och läste ett tag. Det var sjukt varmt och soligt. Det har verkligen varit en riktigt lång sommar i år. Jag kommer ihåg att förra året kunde jag bara ha shorts en gang på skolan innan hösten kom. Och nu så har det gått nåra veckor och det är fortfarnde sommar. Är sjukt glad för det, för ni vet ju hur mycket jag hatar vinter..
I alla fall så började jag läsa en ny bok, än så länge är den bra! Handlar typ om en tjej som har krafter som gör att hon kan spå och sånt. Om hon kisser någon kommer den personen dö och hon blir kär i en rik kille. Sen har jag inte kommit längre!
 
 

Så cjut haha.


Dag 17

Dag 17 - top 5 bästa filmer
 
1. A Walk To Remember
2. The Last Song
3. Unstoppable
4. Friends with benefits
5. The Vow
 
Alltså jag typ ääälskar filmer så om ni någonsin behöver tips på filmer, kom till mig hahah jag har set sjuuukt många filmer.
 
 
Hittade typ inga bilder från Unstoppable men här är en huvudperson, sååå snygg!
 
 
Friends With Benefits
 
 
A Walk To Remember
 
 
The Last Song
 
 
The Vow, ääälskar Channing Tatum. Min älskling.
 
 

New In + Dag 16

Dag 16 - Det senaste jag köpte
Och även new in, köpt idag i Farsta. Sjuuukt sköna, är typ kär i dom!
 
 
 

Edit

Redigerade den här bilden, blev riktigt nöjd faktiskt..

Allmänt

Det här blir mest ett spontan inlägg, om typ vad som har hänt de senaste dagarna. Jag har inte skrivit så mycket om sånt så jag gör ett inlägg nu.
Så, den här veckan började läxorna komma, inte många men det blir allt mer och mer är jag säker på. Och jag har liksom lovat mig själv att det här året så ska jag verkligen satsa på skolan så jag ska göra läxorna ordentligt vilket betyder att det tar längre tid och jag har mindre tid åt bloggen... Men jag lägger ut så ofta jag kan!
Jag börjar blir riiiktigt jävla trött på att ha gips nu, vill bara få av det nå på en gång! Det är som ett stop, jag kan inte gå ut och ta bilder till bloggen, jag kan inte heller gå upp och ner för trapper hela tiden och min dator är på våningen längst upp så jag kan inte lägga ut så mycket pga det. Men det blir bättre!
Igår så var min farbror här, han sov bara över för han hade varit på någon rock-konsert här I sthlm och orkade inte åka hem till Västerås klockan 00 på natten.
Och idag så åker pappa till farfar och hjälper honom under helgen. Det är synd att jag inte kan följa med nu när jag har brutet ben :(
I alla fall så ska jag till stan och kolla på skor idag med mamma, jag lägger ut challengen när jag kommer hem!

WANTIES

ASSÅ BA SHIIIT VA SNYGGA KLÄDER, MÅSTE HAAA.

Dag 16

Dag 16 - Ett bra minne
 
ETT bra minne.. har massa bra minnen, mina år i USA, allt som hänt i Sverige, resor osv..
Men ett riktigt bra minne är slutet av sjuan. Jag hade det lite jobbigt i sjuan (hemma, skolan, mitt personliga liv och sånt) men det blev bättre i slutet av sjuan, mådde verkligen på topp då. Alla mina kompisar var där med mig och vi bara hade det så sjukt bra. Ni vet.. liksom att allt bara faller på plats. Inget bråk, roliga dagar, snart sommar.. Det var den bästa tiden på ett låångt tag för mig. Ända sedan jag har kommit hem till Sverige har det varit svårt att anpassa sig och allt sånt men allt blev så mycket bättre då. Det är mitt bästa minne.
Så här är några bilder från den tiden.
 
 
 

Dag 16

Dag 16 - en person jag skulle vilja byta liv med i en dag
 

Alltså det är inte en "riktig person" utan det är en skådespelare som spelar henne men: Blair Waldorf från Gossip Girl. Och varför det? Joo, för stt hon är typ diva och bitchig men ändå så är hon sjuk populär och hennes stiiil och kläder skulle jag dö för. Hennes liv verkar så perfekt. Hon har jätte mycket pengar och hon har Chuck Bass (Ed Westwick) som seriöst är den snyggaste levande människan på denna jord. Hon är bara perfektion. 
 
 
 
 
 
 
 

Såå deprimeradeee

Alltså idag så frågade jag min gymnasie-engelskalärare när gymnasie-engelskan kommer vara å hon sa att den kommer vara från 15-16 på fredagar. Asså åååh! 1, Det är en halvtimme senare än förra året. 2, jag slutar då 2.5 timmar efter alla andra i min klass. 3, fredagar är min ända tidiga dag. 4, jag måste sitta kvar i skolan å vänta tills den börjar för att jag typ inte hinner hem imellan! 
Asså omg fuck offfff! blir så deprimerad för när det är så dålig tid ser man inte fram emot det å då blir det inte kul å då kanske jag tillslut slutar. Meen jag får inte sluta (eller asså jag fåår men jag tvingar mig själv att gå kvar) för jag har tappat typ ALL engelska och jag kommer suga på engelska då! asså 2 hårda år i usa och så är allt bara borta,! blir verkligen ledsen.. Vill bara tillbaka nuu
Ni ba K men för mig är det skit viktigt..
 
(Inlägget gjort från min iPad)
 
 
 
 
 
 
 

Dag 15

Dag 15 - Beskriv Mig Själv
 
Jag typ hatar när mina kläder inte sitter perfekt så  prövar på typ 14 olika outfits varje morgon.
Mitt garv är så stört och högt.
HATAR när folk lämnar dörren öppen så det är en liten springa.
Jag blir alltid sjuk när jag inte får bli sjuk
Vill alltid hänga med trenderna
Jag sjunger aldrig i duschen men alltid när jag är hemma och har tråkigt
Jag pratar ganska högt också...
Jag är SÅÅÅ klantig
Jag gillar att tugga på min tandborste hahah så random
Killar som luktar gott...asssåå omg
Jag hatar när mina ögonbryn är ojämna
Jag äälskar bh:ar som har neon färger
Jag är fett avis på Erik (Lindfors) som alltid ska vara så jävla brun, skit pårej, nej jag driver, skit inte pårej
Jag typ är alltid sarkastisk
Lovisa har bästa humoren och I love herrr
 
 
 
 

Så najs

Det är verkligen så najs att ha en bästa vänn som älskar en no matter what och finns där natt och dag. Älskar dig Lovisa <3
 
 

Dag 14

Dag 14 - Något jag ångrar
Alltså jag ångrar inget. Visst, det finns några saker som jag inte riktigt tycker var det bästa beslutet. Meen jag skulle inte va den jag är om jag inte har gjort de saker som jag har. Hahaha deep shit men ni förstår. Jag gillar mitt liv, jag har bästa klassen, bästa vännerna, det går bra i skolan. Det ända jag ångrar lite är att jag bröt benet men det är inget jag kunde göra något åt.
Såå, det var det..
 

LOL

Jag bara kände för att ta några vackra egopics :)
(Lovisas tröja lol) och mina ögon på den sista..omg
 

Skolfotooo

Tjeena, idag hade vi skolfoto. Jaag hade på mig min nya blus från Hollister, mina nya mjukisbyxor (eftersom det såg ut att bli kallt och jag inte kan få på mina jeans med gipset, jävla skit gips), och fick låna mammas klocka och armband av äkta guld och silver, omggg. Klockan är från Zodiac. Vet inte om jag tanker lägga ut skolfotona på bloggen eftersom jag inte direkt brukar bli bra på bild..
Vet inte om jag bara inbildar mig, men jag känner mig lite smått sjuk. Vill inte bli sjuuuk nuuu. Jag är sjuk så himla ofta, förra året (alltså sjuan) var jag sjuk runt 8 gånger! Sex gånger förkyld, en gång feber och en gång influensan. Hoppas på det bästa!
Vet inte varför jag gjorde den sista bilden i en annan färg, det blev bara så. Jag är typ käär i den effekten på de tre första bilderna!
 

Dag 13

Dag 13 - Jag för ett år sedan
Gud vad tiden har gått fort, ledsamt faktiskt. För alltså om man tanker efter, om ett år gick så här fort så dör vi alla snart.. Vill bara stanna tiden, vara ung för alltid.. Men det går såklart inte, så man får leva livet istället.
 
 

Dag 12

Dag 12 - En bild på ett ställe jag vart på
 
Det var riktigt svårt att betämma mig för vilken bild jag skulle välja. För alltså, jag har (inte för att skryta:P) varit på sjukt många ställen i mitt liv. Men det vackraste stället var Californien, Long Island eller Boston.
Denna bild är tagen i Los Angeles, Beverly Hills. Det var verkligen sjukt coolt att vara där, vi såg alla gigantiska hus (inklusive Michael Jacksons hus och David Beckhams. 
Alltså, sommar, Californien, sol, långa stränder...det blir inte bättre.  
Jag ser skit ful ut på den här bilden men jajaja.
 
 

New In

New in från idag:
Örhängen, bh, mjukisbyxor och trosor, är alla från Cubus. Var där för att jag behövde mjukisbyxor meen jag hittade lite annat också.