3 år

Grattis din lilla cp-hund. Älskar dig oändligt även om du är fett konstig och sjukt jobbig ibland. Och du kommer såklart inte ens läsa det här men ah.. Du är min finaste.

London nästa

Nästa gång jag bloggar så är jag i London. Äntligen bär det av yay
Swagger som reser i kavaj



Halloween

Fett awesome naglar. Gjorde dem förra året (lösnaglar) så detta blir min halloween-utklädsel det här året haha. 




Londoooon yeyeyey

Det känns helt sjukt att om 24 timmar så kommer vi vara i London! Är fett taggad. Liksom sådär taggad då man bara hoppar runt å dansar, och fantiserar om hur det kommer vara.
Det känns som om London är en kjol-stad så det är typ det jag kommer packa ner.
Och bara så ni alla vet: jag kommer lägga upp från mobilen under de här dagarna men eftersom det bara är några dagar så är det ingen mening att jag släpar med datan och skit såå bilder och såna saker kommer vara uppe på bloggen troligtvis på måndag eller någon dag efter det.
Kommer säkert lägga upp på instagram också så ni kan kolla där också: hannahhallgren
 

Days

Jag drar till Londooon- 1 dag
 
Frisco fyller år- 1 dag
 
iPhone 5s- 25 dagar (ish)
 
En till kusin kommer till världen- 40 dagar (typ)
 
Jag fyller år- 50 dagar
 
Sommarlov- 225 dagar (om jag inte har fel...)
 
One Direction konserten- 226
 
 
 
 
 
 
 

Bästie

Har haft en sjukt bra dag idag. Klockan 13.00 träffa jag upp Sara och vi drog till T-centralen. De blev lite äventyr för vi gick upp trån tuben på nått annorlunda sätt så vi hamna någon annan stans såå vi gick runt lite å kolla butiker där. Sen så gick vi till en park å irrade runt medan vi försökte hitta tillbaka till tuben för det började bli mörkt. 

Babe:*








Just ordered

Omg yes. Beställde nyss en iPhone 5s i guld. Skulle välja mellan den silvriga och den guldiga. Den silriga skulle ta 2-3 dagar innan man fick den å den guldiga 3-4 veckor! Men eftersom att jag verkligen ville ha den guldiga var det värt det. Så ah så är det, yayay är sjukt glad. 



So boring

Jag har legat i soffan i ungefär en timme och gjort absolut ingenting. Då menar jag liksom stirra ut i tomma intet och väntat på att något ska hända. Jag lyssnade inte ens på musik eller tänkte på något speciellt. Kul? Nej. Så ni borde kika mig yaaay. Nejmen seriöst jag bakar kakor till er om ni gör det.
Min älskling..:*



Before and after

Jag kom nyss hem från Salong Blond där jag klippte och färgade. Det blev lite ombre, lite brunare med ljusa slingor. Är sjukt nöjd faktiskt men nästa gang blir det ännu mörkare, nästan jätte mörkt. Vill pröva lite olika saker. Det ser nästan lite rödaktigt ut just nu..
 
 

Bilder Från Igår

 

Hjälppp igen

Imogron ska jag klippa mig och även färga.. och jag har fortfarande inte besämt mig hur jag ska ha det..
Antingen ska jag ha som jag har nu (underhåret brunt), eller helt brunt eller någon slags ombré.. snälla jag ber er hjälp migggg.
Hittade ingen bra bild på där jag har brunt i underhåret men man ser tyyyp hur det ser ut.

 

Hjäläp mig, plzzz

Jag har värsta paniken, jag ska köpa ny mobil och har spanat in 5s:an meeen jag kan inte välja vilken färg och jag får typ paniiik. Hade antingen tänkt mig den silvriga eller den lite guldiga. Snälla hjälp!
Kika mig (hannah_kh_), maila miig ([email protected]) eller kommentera. Ber errr!
 
 

Ida


Bästa kvällen med kuligaste Ida. 





Drawings

Satt uppe halva natten igår och ritade, fick värsta flowet och var bara tvungen att rita ut allt. Är faktiskt riktigt nöjd, speciellt med den med draken.
Om ni har några ideer på saker jag kan teckna så får ni gärna kommentera eller kika eller något.
 
 

Badbomb

Nu ska jag ta ett skönt bad med badbomber som mamma köpte förra veckan.
Ikväll kommer några familjer hit och äter middag (Stålemarks och Beijmo), så jag kommer inte hinna lägga ut något då. Det var verkligen sjukt länge sedan jag träffade dem, typ ett år sedan så det blir kul :)
 
 

Today's

Höstlooooov yesss. Så skönt att vara ledig, gå å lägga sig senare, sova länge och inte ha några läxor. Fel, jag har läxor...Asroligt liksom. Måste skriva ett referat eftersom jag har varit sjuk när de andra gjorde det och så måste jag plugga inför fysikprovet. Men annars är allt chill. Åker till London snart och det visade sig att Jakob i min klass också är där då så vi kanske träffas. Jag hoppas också att jag på något magiskt sätt stöter på Caspar Lee när jag är där...
Today's outfit:
Linne-Ginatricot
Kofta-Odd Molly
Jeans-Levi's
 
Märkte nyss att jag har fått fett långt hår :D Ska klippa mig (och kanske färga) på måndag så jag hoppas att jag inte blir av med så mycket hår..vill ha längre.
 

Höstlovet

Jaaa sista dagen imorgon innan höstlov, hur bra? Är så hype. Tyvärr så slutar jag två timmar efter alla andra eftersom jag måste göra ett prov som de andra gjorde när jag var sjuk. Men ändåå, äntligen så är det lov. Äntligen ska jag till London. Men jag åker inte förrän om en vecka såå om det är någon som är hemma och vill göra något innan det så är det bara att kika mig 
Bilden är tagen med mobilen, blev bättre än vad jag förväntade mig. 



Höst

Märkte för någon dag sedan att det verkligen är höst. Ni ba "efter..." men asså det blir inte automatiskt höst bara för att det är oktober. Det är liksom höst när man behöver ta fram varma kläder, och det är frost på marken när man går till skolan. Det bästa med hösten är att jag älskar mössor hehe. Jag passar liksom i det..det är inte speciellt ofta som jag verkligen passar i något heller.
En annan sak som jag gillar med hösten är att det regnar väldigt mycket och mitt hår blir perfekta korkskruvar när det regnar, så om jag inte hann fixa håret inför skolan så är det liksom chill om det regnar.
(btw, lyssna på låten Gas Pedal, är beroende av den låten, I havae no idea why)
 
 

3 Questions Part 3

     If you could offer a newborn child only one piece of advice, what would it be?

Att ta till vara av all tid man har och att njuta av livet när det är som bäst för att det kan ändras inom några sekunder och då önskar man att man hade varit tacksam för det man hade innan.

     Would you break the law to save a loved one?

Ja, det skulle jag faktiskt. Rebell. Nejmen, jag skulle gjort det om det var någon som jag brydde mig om så mycket att jag skulle dö för den personen. Men det är bara några enstaka personer som det gäller, typ min familj eller min bästavän.

     Have you ever seen insanity where you later saw creativity?

Jag har alltid varit väldigt kreativ av mig så nej, faktiskt inte. Jag har inte alltid tyckt om andras kreativitet eller hur de visar det men jag har alltid förstått det. Och jag tycker att nästan allt är konst, men man tanker inte så mycket på det vardagligen.

 

 


Those days

 
Dom dagarna då man bara vill tillbaka, spola tillbaka i tiden och leva om händelserna. Idag är en av dom dagarna. Saknar USA så sjukt mycket, det går inte ens att beskriva. Har liksom en klump i magen. Jag är inte ledsen för jag tror att det är bra att sakna ibland. Den enda anledningen till att jag ibland önskar att vi aldrig hade åkt dit är för att jag visste att jag skulle sakna det så mycket efter.. I förregår var det exakt 22 månader sedan vi kom hem från USA. Fan asså, det är snart fyra år sedan vi åkte det, och det känns hemskt. Vill bara tillbaka..
 

iPhone 4

Min vackra, snabba, underbara mobil..eller? Nej, den suger haha, såå seg. Meeen jag ska få en ny mobil snart, kanske till och med den här veckan :D
Min babe i bakgrunden..
 

Inspirational


Dessa bilder tog jag igår. Har suttit och redigerat dem typ hela natten så det är därför de inte har kommit upp på bloggen förrän nu. Blev sjukt nöjd med dem för de känns lite inspirerande. 
Idag så har jag konfaträff igen. Och den här gången har vi nattvard, första gången jag har det så jag är lite nervös typ haha men det säkert jätte bra. 









Bästa på länge

Har haft en sjukt bra kväll/dag med bästa Lovisa. Vi har fotat, snackat och skrattat som vanligt. Har verkligen haft det bra ikväll. Det var så länge sedan jag var med henne efter skolan och nu blev det äntligen av.
Imorgon ska jag upp tidigt för att träna så jag ska typ gå och lägga mig snart.
Detta är inte alla bilder utan det kommer några imorgon också :)
 
 
 

Jävla matteprov

Asså faaan vad jag är missnöjd med matteprovet som vi gjorde idag!! Det gick så sjukt dåligt för mig, jag presterar alltid mycket dåligare på proven än på lektionerna. Asså provet var knappast svårt och jag hann inte ens färdigt. Kom till sista frågan.. Å jag har liksom gymnasieboken i matte i vanliga fall... Skit! Fan.. 
Aja jag hade i alla fall en sjuuukt bra kväll med min älskade så det kändes bättre då. Jag var ganska sur på mig själv innan. 
Bilder kommer senare. :)



Peris och jag

Var ute och fotade med Pernilla tidigare idag och jag blev nyss färdig med att redigera alla. Första photoshooten med min kamera och det gick rätt bra :)
 
Fan imorgon har jag matten prov...blä. Men på kvällen så ska jag nog vara med Lovisa och de e najjjs.
 
 
 

First one

 
Första bilden med min nya kameraaa haha. Redigerad och allt yupp :) Imorgon ska jag troligtvis ha en lite photshoot med Pernilla såå då blir det bilder att redigare.
Har pianolektion snart och ska äta innan, så chiao
 
 

Olly Murs

Igår var jag på the one and only Olly Murs konsert. Vi stod nästan längst fram och det var en otroligt bra kväll. Dansa, sjöng, skrek haha. Och han kolla rakt in i mina ögon en gång omgggg! Hahah så snygg. Han var verkligen sjukt bra på scenen också, han var så snäll mot alla å han twerka för oss och det var en i publiken som fyllde år och han sjöng för henne. Har sååå ont i huvudet idag, aahh i hela kroppen rättare sagt. Totally worth it! 
Detta är VERKLIGEN inte alla bilder!! Tog några hundra stycken å massa blev faktiskt riktigt bra!







Sorry guys

Ville bara säga förlåt för att min uppdatering inte varit på topp de senaste dagarna men jag har varit busy. Har varit på träning, har haft photoshoot, har varit på konsert, har varit inne i stan och gjort läxor. Men jag försöker förbättra mig!




Äntligen

JAAAAAAAAAAAA änligen har jag köpt en ny kamera! Det blev en Nikon 5100 plus ett objektiv (18-105). Är sjukt nöjd, har prövat massa olika kameror de senaste veckorna men jag ville bara ha den här. Det bästa är att man kan köpa till ett litet ljussystem så man får ännu proffsigare bilder. ÄR.SÅ.GLAD. Går inte att besriva...
Den sitter just nu på laddning men sen ska jag pröva deeen. :D
 
 

Photoshoot

Jag vet att det är sjukt sent men efter jag hade varit och kollat på kameror (hitta några som jg helt klart skulle tänka mig!) så åkte jag och pappa till Västerås för att hälsa på min farbror å hans flickvän. Och vi blev kvar där ett tag och sen så var jag med kompisar. Sååå här har ni bilderna: REDIGERADE MED VSCOCAM






Sneakpeak

Här är en liten sneakpeak från min och celinas lilla photoshoot igår. Och den här gången tänkte jag inte redigera dem på mitt program på datorn utan använda min favvo-app på mobilen (den är seriöst så sjukt bra). Så får ni se hur det blev då! 
Nu ska jag in till stan med pappa och kolla en kamera iiiiihhh så hype. Så chiao




Dark

Jag har nu varit sjuk i en vecka, även om det känns som om jag inte har varit i skolan på en månad. Man har såå tråkigt om dagarna. De första två dagarna hemma var det rätt chill, bara film hela tiden men jag börjar bli rätt så trött på det. Jag har skit mycket smink runt ögonen på bilderna för ah jag var uttråkad och bestämde mig för att pröva allt smink jag har.. och det var den här som blev bäst. Jag kan inte bestämma mig om den är snygg nog att ha i skolan eller om jag kommer se ut som ett emo...en emo? Vettefan vad man säger.
Hoppas ni inte är sjuka i alla fall :)
 
 

3 Questions 2.0

Jag kände för att göra den andra delen av frågorna eftersom jag inte har något annat att lägga ut om för att... ah jag är fortfarande hemma och är sjuk, tråkish kan man säga.
 

If happiness was the national currency, what kind of work would make you rich?

Alltså jag har mer än en sak som jag vill göra när jag är stor, typ bli frilandsfotograf, vara en advokat, designer, eller typ skådespelare. De jobber skulle nog göra mig rikast för jag blir glad av sånt. Men sen så vill man ju inte misslyckas med det heller..

 

Are you doing what you believe in, or are you settling for what you are doing?

Just nu så är jag "settling for what I'm doing" för att jag inte kan bara ditcha skolan och börja jobba eller göra det jag vill. Men sen när skolan är över och det är ens eget ansvar att sätta ihop en framtid, så vill jag inte bara göra saker för att jag måste utan för att jag vill. Så om ni träffar mig om typ 10 år och jag är så, slå mig hårt i ansiktet och påminn mig om den här texten.

 

Are you more worried about doing things right, or doing the right things?

Jag skulle vilja säga att jag bara är oroad över att göra de rätta sakerna, meeen jag är typ värsta perfektionisten så jag behöver alltod göra saker rätt, inte de rätta sakerna.

 

 

3 Questions

 
 

 Jag tänkte göra en ny slags "challenge". Jag ska svara på frågor..om typ livet. Hittade dem frågorna på en annans blog och tänkte varför inte lägga upp om det? så de är det jag ska göra. Tre frågor varje dag, eller varannan, har inte besämt mig.

 

 

Which is worse, failing or never trying?

Att aldrig försöka såklart, för man lär sig alltid av misstag. Och man behöver inte alltid misslyckas, ibland kanske man lyckas och då skulle det varit synd om man aldrig hade försökt.

 

If life is so short, why do we do so many things we don’t like and like so many things we don’t do?

Jag tror att om man inte har tråkigt ibland så uppskattar man inte känslan när man är glad men gladhet ska alltid överväga det dåliga så länge du har kontroll över det.  Sen så tror jag också att vi männsikor är för beroende av att lyckas i livet, ha mycket pengar osv och det gör det mer komplicerat. Ibland.

 

What is the one thing you’d most like to change about the world?

Jag skulle vilja kunna ändra miljöförändringarna. Jag absolut hatar vintern så jag skulle vara glad om jorden blev varmare så vi slap vinter, men jag vill inte att det ska hända för jag är sjukt rädd att jorden ska gå under. Så jag skulle vilja få alla att inse att man måste göra något åt det NU och inte imorgon.

 

Bild från weheartit.

 


Fortfarande

Jag har varit sjuk i snart en vecka nu, asså gud, vill bara bli frisk, och gå till skolan. Visst, skolan är boring, men jag saknar alla amigos. Och jag vill inte ha massssaaa läxor bara för att jag har varit sjuk. Och det värsta är att jag inte blir batter, jag har mer ont i halsen i dag än igår, liksom c'mon, whyyy.
Och jag är inte en sån som ba, *tar kort på sina snygga ben i sängen för att visa alla hur mysigt man har det även om man ser ut som ett monster* så jag har inget att fota heller och därmed har jag typ intget att lägga ut på bloggen.. yupp.
 
 
 

OMG typ

Den kanske är lite gammal men jag har inte sett den tidigare och fifan vad bra han ääär, helt sjukt. Man får typ tårar i ögonen, så kolllllaaaa!
 
 

Tråkish



Detta händer när man är sjuk och har tråkigt. Och mitt internet var nere imorse så det gjorde det extra tråkigt! Men det fungerar nu så jag sitter å kollar Gossip Girl. 


iPhone

 
Jag fick helt plötsligt ett fangirl-ryck och var bara tvungen att göra massa med iPhone-skal med bilder på dom bästaste i världen, lite quotes å sådana saker. Ja har man tråkigt så har man, så blir det liksom när man är sjuk..
Ska få ny mobil i December så det är knappast någon mening att köpa något nytt skal nu så jag får väl vänta men jag tänkte att ni skulle få se de jag gjorde...
 
 
 

Home Alone

Jaaaa jag är ju då hemma idag..vilket ni kanske har gissat eftersom jag lägger ut klockan halv tre på dagen. Fast en del av er kanske redan har slutat.. Aja skit i det.
Jag sitter och gör läxor, kul när man är sjuk. No. Jag försöker så gott jag kan utan att snora ner alla papper, ni ba myyys.
Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för bild till det här inlägget föör jag har Inga nya bilder och jag är för hemsk för att visas på kamera just nu såå det får bli en gammal bild.
På tal om bilderrrr, jag ska köpa en ny kamera snart! yaaaay. Tror det blir en Nikon. Är 90% säker. Är iaf sjukt hype på det. Det blir perfekt innan London och allt.
Men nu ska jag fortsätta med mina läxor så jag kan kolla på youtube resten av dagen och försöka bli frisk!
 
 

Konfirmation

Ska åka om 30 minuter till min och Celinas första konfirmationsträff eller vad det nu heter. Det är synd att jag är sjuk för träffen är några timmar men jag ska bara vara med i typ en halvtimme bara för att jag har ont i huvudet, halsen, är jätte snorig och har lite feber.. Varför ska jag alltid bli sjuk?! Ska troligtvis inte gå till skolan imorgon heller, får väl vara hemma och kola på 50 olika filmer som man alltid gör när man är sjuk.
 
 

Foton från förra veckan

Jag var och fotade med Celina förra veckan men det blev aldrig av att vi redigerade dem osv men nu gjorde jag det i morse. Så här är några av dom. Hihi.
 
 
 

Sjuk...

Jomen det här var ju kul. Igår efter  jag kom hem från att ha varit med Johan och Anton så bara känner jag hur jag får skit ont i halsen och snoret bara rinner. Tänk så fort en dag kan gå från att vara bäst till att vara sjukt dålig. Var jag tvungen att bli sjuk just då? Dagen innan jag skulle få träna för första gången sedan jag bröt benet... Fick istället sitta och kola på när alla andra spelade och körde fys.
Jag hatar att vara sjuk, speciellt eftersom jag blir sjuk jääätte lätt, var sjuk 9 gånger i 7an.. Jag vill inte missa så mycket i skolan liksom! Så jag ligger och drogar halstabletter och kollar Gossip Girl för fjärde gången.. I love it so muchhh.
 
 

Bästa dagen på länge









Me today

Lilla jag idag. Har précis ätit middag efter att ha varit med först Anton och Johan och sedan Celina, Dani och Manne. Det var sjukt kul hemma hos Johan haahaha. Vi typ spela å jag gick runt i Johans pappas rock och asså gud, det var bara en sjukt bra dag.
Här är i alla fall min outfit från idag:
Skor-Urban Project
Jeans-Abercrombie
Tröja-New Yorker
Jacka-Causal
 
Det kommer säkert lite bilder från dagen senare om jag fick några bra bilder.
 

Anton å Johan

Är just nu hemma hos Johan men Anton. Det var sjukt länge sedan jag såg Anton så det är kul att se honom igen! Ska kanske vara med honom imorgon också. Aja jag lägger upp fler bilder ikväll tror jag. 



Vikarieee

Idag så hade vi en vikarie i slöjden, han hette Folke haha. Men han var verkligen sjukt bra, såhär chill. Vi satt och snacka med honom hela lektionen och vi frick fråga vad vi ville om hans liv. Och han var verkligen en sån där yolo person, han reser hela tiden. Han jobbar i några månader om året för att spara massa pengar, sedan reser han bara. Han åkte och reste efter han hade pluggat färdigt i flera år typ och hade varit i 37 lander, han typ brukar skydivea och allt. Han skulle faktiskt till Indien om en månad och han sov på ett tak med några andra förra gången han var där. Han levde liksom fattigt och enkelt men fritt.
Och det var typ då jag började tänka på det. Att jag har alltid planerat mitt liv: få stipendium och flytta tillbaka till USA för att gå på Yale eller Harvard, bli advokat, frilandsfotograf eller skådespelare, bo i ett penthouse i New York och käna massa pengar.
Men asså fan, man vill ju leva lite. Jag vill bara kunna göra ALLT! Ha tid i livet för att hinna leva alla sina drömmar. Yes, I'm a dreamer...
 
 

Londooon

Asså shiiiet jag åker till London om typ exakt en månad! Äntligen, har saprat ihop massa pengar så jag ska kunna shoppa där. Ska bli sjut kul för jag åker med en kompis, hennes mamma och min mamma och vi känner varandra jättebra, jag och hon (Tilda) gick på samma dagis och allt. Så vi ska shoppa massor och gå och se på lite andra saker. Längtar såå myckeeeet.
Fett stolt over mitt fina collage haha
 

Olly Murs

Det är bara 2 veckor kvar nu!Aaaahhh, är så taggad inför Olly Murs konserten! Ska fan vara där å köa mitt i natten! Kommer vara helt grymt 



 

Dresses

Såå jag var ju inne i stan och kollade på konfirmationsklänningar i helgen och jag hittade ju en för 3500 span vilket är ganska mycket såå jag kollade lite på olika hemsidor för att hitta någon annan klänning som kanske hade ett batter pris och jag hittade några som var helt okej!