Stress

Döda miggg. Är helt sönderstressad seriöst. Har såå mycket läxor och prov kommande vecka och jag vet inte vad jag ska göra. Vill bara sjunka genom golvet och försvinna. Har två läxförhör på två olika religioner och så måsta jag ha kommit på och spelat in en egen dans och så har jag kemiprov. Och veckan efter det har jag ett jätte stort religionsprov. Jag kommer seriöst få F på alla bara för att lärarna inte klarar av att planera så att proven inte kommer på rad inom en vecka typ. Jag hanterar inte stress alls. Klarar inte av att stressa, får typ panik och jätte mycket ångest. 



Myskväll

Myskväll med min finaste nu. Haha vi är fetton vadå. Blir film nu efter bästa dagen i stan. Har haft så kul. 







Kallllttt


Varför ska det vara så jäkla kallt?! Jag typ fryser ihjäl. Bokstavligen. Jag började använda min nya vinterjacka från Zara idag. Och den är bara föör skön. 
Ska försöka hänga lite med kompisar i helgen och idag. Känner att det var längesen jag var med någon och gjorde nåt typ. Jag är typ för lat att gå iväg till någon bara haha. Mitt problem. 
Uppdaterar förmodligen mer ikväll, hejdåå

Vi Är Bäst!

Har nyss varit och sett bion Vi Är Bäst! Helt ärligt vet jag inte varför vi valde att se den när Catching Fire har kommit ut och alla ville se den..men ah det blev bara så. Jag, mamma och Adam gick med några kompisar som också bodde  USA när vi bodde där. Det var mer än ett år sedan vi sågs så det var kul att se de igen. De hade inte ändrats så mycket.
Filmen var helt ok. Inte direkt den bästa, för den hade typ ingen handling alls. Men jag gillade den lite, tyckte deras hårfrisyrer var fett snygga haha. Vet inte riktigt om jag ska rekomendera filmen eller inte...
 
 
 

Friends

Ville bara säga att jag är så himla tacksam för alla vänner som alltid finns där för mig. Även om jag inte ens förtjänar det ibland. Alla vänner är inte där för alltid men det är då man märker vilka som är ens riktiga vänner och jag har tur nog att ha några sådana vänner som aldrig har svikit mig och accepterar mig för den jag är. Så ah jag älskar er
Alla är inte med på bilderna så ni som inte är det, älskar er också!









Effects



Älskar seriöst iPhone-effekterna i kameran. Och hur bra är inte kameran i 5s:an?! 
Var i skolan idag, yay, första gången sen i torsdags. Mådde helt ok faktiskt men är sjukt trött. Vi hade hemkunskaps-prov. Det gick inte så jätte bra men jag tror att det blev ett helt ok resultat. 
Kände bara för att lägga upp ett typ helt spontant,random inlägg bara såå ha en skit bra kväll! 

 


Brownie...eller

 
Igår så fick jag bara helt random tanken att jag skulle tona håret mörkt..såå ah jag skickade mamma till Bea (eftersom jag inte kunde gå dit själv. Är ju sjuk. Är faktiskt inte så lat) så hon kunde köpa hårfärg. Så det var det jag gjorde på kvällen, färga håret. Det blev verkligen inte som jag hade tänkt mig! Jag har använt samma färg en gang tidigare men det blev mycket mörkare nu och väldigt rött. Men asså fan, jag gillare mycket mer.
 
 

Cold Outside



Det finns några fler bilder till faktiskt men jag tänkte spara de ifall jag någon gång inte har någon bild till mitt inlägg. 
Jag har märkt att jag helt klart är bäst på att ta porträttbilder och inte typ bilder på andra saker. Så jag ska försöka ta mer såna bilder. Men det blir lite tjatigt att bara ta bilder på mig själv så jag undrade om någon skulle vilja va"modell" till någon av mina photoshoots? I såna fall kan ni kika eller mejla mig. Tack. 





Lulus.com

 
Ni borde koll in lulus.com de har massa klännigar för typ vilken stil som helst. Jag tycker de har riktigt fina klänningar och jag har redan kollat ut några till min konfirmation.
 

Red Lips

Några bilder från gårdagens photoshoot. Fler bilder kommer men jag har inte hunnit redigera dem ännu.
Är sjukt nöjd med bilderna. De blev inte som några andra jag har. Mer modell och mer proffesionellt ser det ut. Tycker jag i alla fall. Och jag redigerade dem så man ser mina röda läppar väldigt tydligt. 







iPhone 5s

YYYYAAAAAYYY OMG feeeettt glad tjej häraaa. Min iPhone 5s kom nyss och jag håller på å aktivera den just nuuu.
Snälla kika era nummer för allt är ju borta!
Kik:hannah_kh_
Snapchat:hassanhassan
 
 

Photoshooten

Här är en sneakpeak från min photoshoot från idag. Blev faktiskt riktigt nöjd med bilderna så just nu sitter jag och redigerar för fullt. Håll utkik.
Ingen effekt..
 

Hemma

Jaa jag är fortfarande hemma och är sjuk. Inte bra, känner mig faktiskt sämre än igår för jag börjar bli lite täpt i näsan också. Är också hemma för att jag knappast kan gå, har liksom sååå ont i ryggen. Plussa alla gånger ni haft ont i ryggen och multiplicera det med 15 så får ni hur ont jag har. Har legat på något skumt sätt tror jag. Jag somnade klockan 21 igår i soffan tills mamma kom och bad mig lägga mig i sängen istället. Så jag sov från klockan 21-06 på morgonen. Fast jag vaknade typ hundra gånger imellan. Sover aldrig bra när jag går och lägger mig tidigt. Det var i alla fall tur att jag hade fixat iordning mig (asså borsta tänderna och tvättat av sminket osv) för det hann jag inte göra sen.
Idag kommer jag ha typ feeeetttt tråkigt så jag ska kolla lite på serien Arrow (ni borde kolla på det, så jääääävla grymt!) och sedan tänkte jag faktiskt göra en liten photoshoot med mig själv. Blev inspirerad av några bilder jag såg på instagram imorse. Vi får se om det blir av.
 
Bilder från Arrow, kolla!
 
 

Sjukling

 
Gick till skolan idag för jag trodde jag skulle orka meen jag lyckades vara där i typ en och en halv timme innan jag gick hem igen. Det var typ sjukt måmga som var sjuka idag. Jag kanske smittade alla igår haha. 
Hoppas att ni mår bra iallafall
 

GIH

 
Idag åkte klassen till Idrottshögskolan (GIH) vid lunch. Där skulle man vara med på två idrottslektioner som de som pluggade där höll. Skolan är alltså för folk som ska bli idrottslärare eller en ledare inom sport.
Men jag var ju då inte med...Jag fick jätte ont (å då menar jag liksom skiiit ont) i bröstet. Typ snett nedanför hjärtat. Jag klarade knappt av att gå typ, det gick i alla fall väldigt segt och jag fick ont när jag andades och svallde och böjde mig. Så jag fick en smärtstillande tablett som jag inte kommer ihåg namnet på så jag kände mig lite batter. Men sen fick jag ont i huvudet och så frös jag men ändå stannade jag kvar med de andra även om min lärare sa att jag kunde åka hem. Övningarna de gjorde verkade i alla fall kul från där jag satt.
Vet inte om jag håller på att bli sjuk men det lär jag väl märka.
 
 

Heja heja

Komigen nu sverigeeee! Kämpa fan. Tycker faktiskt att det går bra för oss. Vi är ganska jämna liksom. Visst Portugal har Ronaldo men fan vi har ju Zlatan å är det bara jag eller är Martin Olsson typ bara för grym?! Älskar hur han typ ger allt hela tiden och springer hela tiden fram å tillbaka. 
Sverige ftw



Hemma

Tjena! Är nu hemma från en sjukt rolig och uttröttande helg. Är sååå trött men sååå glad. Vi har gjort massa skojsiga saker bland annat lärt oss om saker i Bibeln men också bara haft kul. Hängt med varandra och lärt känna varandra bättre. Härligaste gänget verkligen. Och ledarna är sjukt bra och bra två år äldre så de kan relatera till oss. Speciellt Daniel, vet inte varför men vi typ "klickade" på en gång (även fast han e djurgårdare..) så det är bra. 
Vi fokuserade mest på Jaget och Kärleken under lägret. Mina favorit ämnen så det blev liksom extra kul. Längtar redan till nästa konfaträff och nästa läger framförallt. 
Tog liksom inga bilder nästan så ah här har ni en bild på en häst som jag typ blev kär i och även utsikten mot sjön




Konfirmationsläger

Om 20 minuter drar jag till Fruängen där vi skulle träffa konfirmationsgruppen. Vi åker nämligen på läger i tre dagar. Så jag kommer inte kunna blogga. Är nog inte ens någon mening att försöka för när vi får egen tid så kommer jag nog inte hålla på med bloggen ändå. 
Är i alla fall sjukt nervös. Det känns som om det alltid händer något dåligt när man är borta och bland folk man inte känner..
Bjuder på en sexig bild på mig och Sara



Outfit

Min outfit idag. Tycker personligen att den är väldigt fin. Vet inte om ni tycker det men jag är stolt over den haha.
Byxor-H&M
Svarta linnet-Primark
Vit kofta-vet inte riktigt men det star NY Collection på lappen i nacken
Halsband-Pilgrim, är kääär i halsbandet.

Trött kan man ju säga

Fattar inte hur jag lyckades ta mig upp. Klockan ringde fanimej 5:15 idag å nu drar jag ut och springer. Märkte i måndags att det var sjukt skönt och man blev pigg och kände sig fräsch i skolan så jag fortsätter med det. 



Grattis

Idag är det ingen vanlig dag utan min brorsa fyller år, 11 år. Och min gammelfarfar skulle ha blivit 111 år. Så coolt, min brorsa fyller år exakt hundra år efter min gammelfarfar Folke. Men han lever inte idag.

I alla fall så ska vi fira genom att äta på någon restaurang som ligger ungrfär vid Globen. Han har redan blivit firad en gang (I Lördags) med hela släkten och sedan ska han ha fest eller vad man nu vill kalla det på Lördag med 6 killkompisar. Då kommer jag inte vara hemma för jag ska på konfaläger vilket jag ärligt talat inte är speciellt taggad inför. Men jag är gald att jag slipper vara med under festen för jag har ingen bra erfarenhet av Adams kalas...

 

 

Jackorna

Jag sa att jag skulle lägga ut jackorna som jag köpte i London och det blev inte av förrän nu men här är dom.
 
Den svarta jackan-Zara. (Ren perfection seriöst, älskar den!)
Duffeln-Primark. Riktigt fynd, och jätte gullig till typ våren och hösten.
 
 
 

Lazy


Klockan är kvart i sju å jag drar ut å springer innan skolan. Slöisar som ligger och sover asså haha. 


Älskarej mest.

 
Malaysia 2008
Grattis på farsdagen bästa papa. Älskar dig väldigt mycket. Sån där "father-daughter"-kärlek. Önskar dock att du var hemma mer för vi saknar dig alltid när du är borta hela tiden. Men vi vet att du älskar oss ändå.
"Dad - a sons first hero, a daughters first love"
 
 

Outfit of the day

Blus-Only
Byxor-Jackpot
Örhängen-Glitter
Klocka-Ingen aning

I helgen så har det varit en släkt-helg typ. Igår firade vi min brorsa som egentligen fyller år på onsdag och idag var vi och käka brunch och spela boule med släkten. Snart drar jag iväg och tränar, och sedan är det bara att plugga plugga plugga. Har läxförhör i SO imorgon där vi ska beskriva judendomen. Så jag är lite stressed över det också. Längtar sååå mycket till jullovet.
 

Work-flow

Tänkte bara lägga ut några tips på hur man kan träna. Har de senaste dagarna tränat väldigt mycket och det känns sjukt bra. Vet några saker som man kan göra för att få platt mage inom bara typ 2 veckor. Så tänkte skriva dem här. Sen så är ju inte jag värsta pro:et på sånt här så tro inte det. Men dessa saker brukar jag göra i alla fall.
 
Lättre saker att göra för att få platt mage:
- Dricka grönt te. Jag hatade te förut men jag tvinga i mig teet så nu är det helt ok. Så ifall ni inte heller gillar det, it gets better.
- Drick ett glas vatten innan varje måltid och efter varje måltid.
- Gör runt 100 magövningar varje kväll. Man kanske inte borde börja med 100 i sträck, kanske mer 30 åt gången eller något, tog mig ett tag att kunna göra hundra i sträck.
- Ha tajtare kläder. Inte för tajta, bara så de sitter mot kroppen. Det kanske låter konstigt men när man har tajtare kläder tänker man på hur mycket man äter.
- Inte äta socker.
- Äta bra och ganska mycket frukost, normalstor lunch och liten middag. Och inte äta något 4-5 timmar innan man ska sova. Många brukar skita i speciellt frukosten men det är inte bra för det är viktigaste målet på dagen. Och en del tror att man blir smalare av att inte äta något alls utan mer typ svälta sig själv. Men det hjälper inte. Över en längre tid så kommer man bli smal men inte på ett hälsosamt sätt. När man inte äter något går kroppen in i svältningsläge och då sparar kroppen allt man äter och lägger det som fett på kroppen.
 
 
Träning:
Brukar träna på olika sätt men jag tycker det är kul att springa och köra styrketräning.
 
-Till uppvärmning brukar jag springa en sträcka. Sträckan är olika beroende på hur jag känner för att träna. Det brukar gå från 1-4 km. När jag springer så kort brukar jag springa snabbare för att ta ut mig och ibland även ha vikter runt handleder och vaderna.
- När man har kommit hem och ska köra styrketräning så ska man göra det på direkten för då är kroppen varm. Styrketräningen brukar jag göra i varv, typ först alla armövningar med vikter och utan, sedan alla ben-och rumpövningar och sedan rygg-och magövningar i runt 4-6 varv. Kör slut på dig själv varje varv och sedan vila i 2 minuter typ. Totalt brukar det ta 40 min-1 timme.
- Och till sist strecha
 
 
 
 
 

Nelly Wanties

Ni kan hitta alla kläderna på nelly.com
 
Asså skorna...omg.
 

Words

At this age, everything is changing. Day by day we don't notice, but just look back over the past year and you will realize everything has. People you thought were going to be there forever aren't, and people you never imagined you'd be speaking to are now some of your closest friends. Life makes little sense, and the more we grow, the less sense it will make. So make the most of now, before it all changes once again, because in the near future, all of this is only going to be memories.
 
 

Run

Jag ska snart sticka ut och springa, om typ 30 min, vill inte få hall så ah.
Jag och Manne har en tävling om vem som kan få magrutor först. Haha vadå nolifers, nejmen asså det är ganska bra faktiskt föräven om man inte vinner så är man på god väg mot en snygg mage.. Man blir liksom peppas, liksom fan jag ska vinna och krossa honom. Haha.
 
 
 

No Comment

Idag har varit en fett bra dag, eller inte. Den var faktiskt helt ok i början, det gick bra på slöjden å jag var på ganska bra humör men sen så råka min lärare säga till mig typ mitt i klassrummet att det gick dåligt för mig på provet och att hon var typ fett schockad. Och med en sån där besviken ton på rösten. Man kan väl säga att jag inte var speciellt glad efter det...
Var ute och sprang efter skolan, första gången sedan jag bröt benet och det gick helt ok men jag måste träna upp min kondis igen. 
Och sista grejen: jag vet att jag inte har lagt upp jackorna och linnet som jag köpte i London men jag lovar att jag ska det. Typ imorgon eller dagen efter det. 



London del 2

London Eye på kvällen
Big Ben
Big Ben
En fett cool resturang som hette Inamo där bordet var som en iPad där man beställde
Inamo
Jag och mamma på Inamo
Tilda och Jennie på Inamo
Från London Eye (den hade knappast lyft)
Jag i London Eye, med Big Ben i bakgrunden
Jag och Tilda
Hela gänget
Mammi
London Eye
Jennie
Big Ben, parlamentet och röda dubbeldäckare
Jag och Tilda vid London Eye
Typiskt London
Regnigt väder
Notting Hill
English Breakfast
Mamma
Utanför den blåa dörren från filmen Notting Hill
 
Var ju inte i London speciellt länge och vi hann inte göra så jätte mycket men jag tipsar lite: Det bästa med London är Oxford Street och London Eye. London Eye är sjukt fint speciellt om man gillar att fota vilket jag gör. Och Oxford Street, för att det ligger skit mycket butiker på den gatan. Och de som inte ligger där ligger oftast inom det området.
 

Tattoos

I söndags så prövade jag och Sara att göra fake-tatueringar men de gick bort för vårt hårspray var för svag. Så nu så hittade jag en ny hårspray som jag prövade idag. Och det funkade! Å de blev fett snyggt! 

Så här gör du: 
1. Rita dit din tatuering med en Parmander penna, helst svart
2. Gnugga babypulver där du har ritat den. Det behövs inte så mycket
3. Spraya på hårsprayen
Klar! Yay haha
OBS: du måste vara redo med papper för sprayen är ganska stark å gör att pennan börjar smetas ut väldigt fort så direkt efter du har sprayat så sätter du på pappret i några sekunder. 

Oopsidaisyy

Märkte nyss att jag har glömt båda jackorna och ett linne i min new in inlägg. Så jag kan göra de imorgon 



London del 1

Jag och Tilda på flygplatsen
Vårat hotel på vänster sida
Vi käka lunch på Nandos
Starbuckssss
Egopics i spegeln på Zara
Victoria's Secret
England
Jaag, min outfit, love it
Jag älskar London
Min fina mamma
Picadilly Circus
Jag i Picadilly Circus
Tilda i Picadilly Circus
Jennie i Picadilly Circus
Seriöst sjukt vacker bild av London
Armband i Engelska flaggan
Lite suddig bild av Big Ben
 
Det kommer en del två av bilder imorgon, så checka in då. Ville bara säga att det var en sjukt bra resa med underbart sällskap. Asgarva påriktigt heeela tiden, hade sjukt kul. Minnen för livet asså.
 

New In London

Body-splash från Victoria's Secret
Silverarmband från Primark
Nyckelring från Nottinghill marknad
Kattkofta från Nottinghill marknad
Off Duty tröja från Zara
Svart linne från Primark
Beanie från Eagle Boy
Kort kjol från Pull & Bear
Höga, svarta jeans från Primark
Trasiga, boyfriend-jeans från Primark
Brun väska med gulddetaljer från Carpisa
Gulddetaljerna som inte ser guldiga ut på bilden..
Victoria's Secret
+ ett mobilskal som jag inte vet vart det ligger hehe.
 

G'night

Imorgon kommer det komma bilder på saker jag har köpt i London. Vi får se om jag hunner lägga upp bilder därifrån också. 
Jag och Sara gjorde fake-tatueringar. Som sedan gick bort men vi ska göra om dom på rätt sätt nästa gång.
Natti :*



Sneakpeak

Sneakpeak från det jag och Sara gör. Är sjukt hype :D
Ful bild..



Tomorrow

Imorgon kommer jag hem runt 17. Ska bli skönt att komma hem eftersom att det ända vi har gjort de senaste dagarna är att gå å det var jobbigt för benet jag bröt. Den är nämligen inte helt återställd ännu. 
Imorgon när jag kommer hem så ska Sara sova över och vi ska göra en fett cool sak som ni kommer få se bilder av.  
Har tyvärr inte tagit speciellt många bilder med mobilen men kamerabilder kommer så fort jag har laddat över dem. 




Shopping is my cardio

Vi har varit här i typ 1.5 dagar nu och allt vi har gjort är att shoppa. Jag har köpt massa saker, vääldigt nöjd. 
Nu ska vi ändra på det och gå till London Eye och även picadilly circus.