Birthdaygirl

Tjena tjena!
Jag har kommit hem från skolan ett tag sedan och hunnit kolla på ett avsnitt av Gossip Girl hihi.
NU har jag inga mer prov den här terminen! yesss #wihå
Så jäkla najs, med sommarlov om 6 dagar också. Ska bli kuligt!
Imorgon är det sista dagen den här veckan och då ska vi (klassen) till Cosmonova och kolla på en sån där filmgrej som jag inte kommer på vad det heter. I helgen ska jag kanske kolla på Antons simtävling och träffa någon kompis, litt sådära. Det här blev mest ett spontaninlägg men jaja..
Min outfit:
Tröja- New Yorker
Shorts- något danskt märke...
 
I alla fall, nu till det jag SKULLE säga i detta inlägg:
Idag är det nämligen ingen vanlig dag, det är Jazmyn Biebers födelsedag! Så jag vill säga ett stort grattis till henne. Sötaste lilla Jazzy <3
 

Nerräkning

Halloj bloggen!
Jag ska alldeles snart gå och lägga mig. Är helt slut efter min springtur! Men det var ortoligt skönt att bara kunna rensa huvudet och inte fokusera på alla prov denna vecka. Har klarat av presetationen i engelskan och nu är det bara spanskaprov och orienteringsprov imorgon och sedan är jag fri från stressen! YAY.
Alltså jag kan inte fatta det, men det är bara 8 dagar tills jag lämnar landet och flyr iväg till underbara USA! #astaggad
Ska shoppa så himla mycket haha, och vara med kompisarna! Ååååh, längtar som in i helvete!
Nejmen, jag måste sova nu, ska up tidigt imorgon, så godnatt! puss

Slut på veckan!

Hej hej!
Den här veckan har varit jätte jätte stressig för jag har haft 5 prov. Tyckte fysik provet och religionsprovet var svårt men annars gick alt bra! Men tyvärr är stressen inte helt över ännu, nästa vecka har jag 2 prov och en presentation också! Asså shit, det var sjukt skönt att vi fick en dag då vi bara var med kompisar (igår). Vi var på Skansen och hade trevlans hela dagen. Träffade Ebba där också hihi.
Imorgon ska jag spela badminton och ha gäster över så det blir nog ingen sovmorgon då heller. Aja, jag håller på å somna för att jag är så himla trött så hejdå!


USA!

Tja tja! Har nyss kommit hem från en skiiitspännande hockey match mellan USA och Finland! Lovisas farbror som jobbade där skaffade oss jättebra platser vid målet! Grym kväll! I början gjorde USA två mål och spelade mycket bättre än Finland men i slutet kommer Finland ikapp och kvitterar 2-2. Det blir förlängning (sudden) och sedan straffar. På straffarna, asså jag skrek halsen av mig haha nejmen det var typ 30 pers utav 6000 som hejade på USA (haha nej okej det var några fler)! Haha jag var asglad när USA vann, hoppa upp och ner och skrek som en galning. Skämde ut Lovisa litt där. Det var verkligen en kul kväll! Gör om det när som helst. Och att det var just USA gjorde det hela ännu roligare!
Men snart så är det ju Sverige- Schweiz matchen och Sverige måste ju vinna!
Jag har ej ätit middag ännu så ha det bra!


Partaaay

Hej bloggen!
Yes, Sverige i finaaaal! Wiho, haha asglad! Och sedan så är det ju Eurovision ikväll också, men jag tror faktiskt inte att vi kommer vinna, sorry Robin. Och jag har ingen aning varför så många gillar Norges bidrag, jag vet inte varför men jag tyvker inte om det alls.
Vi ska i alla fall ha partaaaay, hihi. Snart så kommer våra gäster så jag hinner inte skriva så mycket mer!
Lägger ut lite mer imorgon tror jag! :)

Heeelg

Tjena bloggen! Jag och Celina har gjort en bål med bär och ska äta glass med oboypulver på (jättegott så pröva det). Jag hade ingen gymnasie-engelska idag eftersom att sista var förra veckan så idag slutade jag 14:10. Det har blivit så himla varmt ute! Asså gud, det är äntligen shorts-väder! Och tänk att vi slutar skolan om mindre än en månad! Det har inlägget blir inte så långt men ah.
Shorts- Gap
Tröja- Cheap Monday

Ha en bra kväll! Å helg


Friday Tomorrow

Hej bloggisen! Just nu sitter jag på mitt rum och gör typ inget. Idag har jag varit med Peris i stan och shoppat, välförtjänt efter fysikprovet som typ var skiiitsvårt! Peris köpte en kjol och en tröja, jättefina, jag köpte din inget. Vill spara mina pengar till USA i sommar. Jag fick min nya bok igår som sägs vara jäääättebra och även om jag bara läst 2 kapitel så tror jag på det. Den heter The Fault In Our Stars av John Green. Fick även ett par shorts från Gap och en klänning från något franskt märke.
Jag har inte lagt upp så mycket under veckan för jag har haft fullt upp med skolarbete! Imorgon är det äntligen fredag, men jag slutar 15:30 :( Menmen, i helgen blir det förhoppningsvis badminton och andra kuliga saker! Men de var allt så gonatt


Bilder Från Blåvik

Här är nu yttligare bilder från Kristehimmelfärds men lååångt ifrån alla! Jag har inte redigerat någon av bilderna för jag tyckte inte ritktigt att det behövdes. Bästa dagarna i mitt liv bokstavligen.
Det är sjukt, jag har typ tuuuusen läxor de här två veckorna. Jag måste plugga inför matteprov, SOprov, fysikprov, teknikprov, spanskaläxförhör, pianokonsert (inte i skolan) och terminsuppspel. Jag dör typ, är så himla stressad för jag måste läsa klart min skit tråkiga bok i svenskan också! Det är verkligen jätte skönt att det är sommarlov snart och jag får åka till mitt älskade USA. Först Texas för att hälsa på alla kompisar, sedan New York York för att shoppa och bada och sedan Bostan för att vi kände för det. Saknar alla där så himla mycket! Sedan blir det ju London i höst också.
Men nu ska jag plugga till matteprovet så ha en trevlig kväll

Hemma Igen

Hejsan svejsan! Nu är jag hemma i Stockholm igen efter de bästa dagarna med min fina. Vi har gjort massor med mysiga saker, typ badat (skiiitkallt), pratat, skrattat, tagit promenader, tagit massa bilder och suttit på bergsklipporna och pratat om kvällarna med utsikt över vattnet. Hur mysigt som helst! Men nu är det tyvärr över :( Gör gärna om det igen! Jag har inte fixat till alla bilder från resan men när jag har gjort det lägger jag upp några fler.
Nu så gör jag läxa oxh snart börjar Mästarnas Mästare så ha det bra!

Blåvik

Äntligen framme på landet! Åkte hit igår och kom fram i tid till middagen som farmor och farfar lagade. Lovisa bestämde sig i sista sekund att följa med så nu solar vi på en filt på gården med utsikt mot vattnet. Vi har tagit typ 1000 bilder med min kamera och pratat och skrattat som vanligt för att vi har bästa humorn! Vi hade tänkt försöka bada i det iskalla vattnet någon dag meen vi får se! Det är iallafall jätte bra väder! Men ah hare bra, vi hörs yes


Kungsgatan

Hejsan! Idag så ska jag och min finaste Lovisa in till Kungsgatan och kolla lite och fota, jätte mysigt verkligen!
Sedan ska hon följa med mig hem och äte brunch med min familja och släkt! Efter brunchen så ska jag och min familj bege oss mot Småland där vårt ladställe ligger, länget sjukt mycket. Idag kör jag på lockigt hår och sommriga kläder!
Shorts-H&M
Linne och skärp-Abercrombie & Fitch
Men nu är jag sen till att möta Lovisa så hejdååå!

Kristehimmelfärds

Tja tja, idag så är vi lediga för pga studiedag. En extra dag på lovet är alltid najs. Idag ska jag först ha en liten pannkaks-picknick på en äng haha. Och sen klockan tre ska jag vaccinera mig, usch jag har sprutfobi seriöst dör. Önska mig lycka till! På kvällen tror jag att jag har piano meen jag är inte säker. Och idag kör vi på klänning för första gången i år, yes. Bilderna är tagna igår, tyckte dom var fina såå ah.
Hare gott!


Lov å grejer

 
Hejsan bloggisen! Idag var det sista skoldagen innan Kristihimmelfärds, yeyey.
Jag ska till landet under lovet (åker på torsdag) och träffa farfar och farmor som ska bli jättemysigt. Har saknat de skit mycket!
Men hääär kommer min outfit från idag:
Jeans- H&M
Skjorta-Abercrombie & Fitch
Skärp-Abercrombie & Fitch
 
Yes, det var det jag skulle skriva! Gonattti

04-05-13

 
Idag var jag på min första träning på jätte länge så det var kul!
Imorse så sprängdes typ vårat batteri i bilen så batterisyran fräte bort lacken på Mustangen, hemskt jue!
Idaaaag har jag inga planer faktiskt men jag hade nog tänkt kolla på en film som heter "Bara Förnamnet" för den verkar sjuukt bra. Och göra lite läxor som vanligt. Har terminsuppspel på musiken och jag har inte direkt övat så jätte mycket... Så aah jag hade inte så mycket mer att skriva :P 

Happy Day

Idag slutade jag efter lunch för att min gymnasie-engelska var inställde pga Nationella Prov så det var ju skönt! Jag sitter nu framför datorn och när jag är färdig med inlägget hade jag tänkt kolla på Gossip Girl, jag har nämligen börjat se om alla avsnitt igen hahah. Jag hade tänkt tvinga med någon till stan senare kanske, det är ju bara sånt uuunderbaaart väder så man kan ju inte låta bli. Jag är så himla gla' idag!
I alla fall, bilderna ovan är på mig och min gölliga lilla fluffboll till hund, Frisco. Han är typ galen men jättesöt ändå!
 
 
 
 

Blå Porten

Nu sitter jag och mamma och fikar på Blå Porten efter en lyckad dag på fotoutställning! Den var jättefin med massor av bilder från Africa i stora perspektiv. Sedan ska vi ta Djurgårdsfärjan över vattnet. Trevligt (y)


Ledig

Yes, idag är vi lediga! Hade verkligen sjukt kul igår kväll. Först åt jag pizza med Lisa innan vi stack till Bandhagen för att möta upp Sara, Adam, Daniel och Michael. Därifrån tog vi tunnelbanan till Enskedefältet. Vid brasan träffade vi massor av roliga människor och vi stannade där tills klockan blev typ jätte mycket haha. Jag åkte hem med Lovisa och Ebba. Meeen idag så ska jag på fotoutställning med mamma och sedan fika i stab, mysigt värre. Sen så äre ju tyvärr skola imorgon :P Men nu ska jag åka så vi hörs bröder lol