Tjäna

Asså herre, jag har nu sett färdigt på alla säsonger av Gossip Girl. Det är hemskt jue, det hann liksom bli en del av mitt liv och nu är det slut. Åh det är så ledsamt att behöva skiljas från det haha det lät löjligt men ni fattar. Jag har ett album på mobilen med bara massa bilder av GG. Chuck Bass är seriöst den snyggaste levande människan på denna jord! HAHA tänker se om alla avsnitt igen.
I alla fall så var jag ute och fotade igår med Celina, det blev några helt ok bilder. Jag är typ skit trött nu, första dagen i skolan för mig på mer än en vecka. Är tyvärr inte helt frisk ännu men snart så! Så nu ska jag bara ta och kolla på någon mysig film och äta frukt. Och såklart göra läxor, wä.
Imorgon är det skolgårdens dag såå vi börjar 09.00 yäy, och slutar 13.00. Jag måste gå klockan 10.00 och hämta min plånbok som jag råkade lämna i Högdalen. Aja, hare gött hihi puss å grejer.

Hata Att Va Sjuk

Idag tänkte jag fixa en picknick och fota lite men tyvärr så sket det sig eftersom att jag fortfarande är sjuk. :( Så jag kommer inte kunna ta några nya bilder ute förrän jag är helt frisk. Jag var och kollade på ett hus också som var till salu, det var fint men vi vill ha ett större hus med mer garderober så aah. Snart så kommer nog Celina över och fikar med mig så jag slipper vara helt forever alone idag. Imorgon tror jag att jag ska gå på skolan faktiskt men vi får seee. Kanske lägger ut nåt inlägg ikväll också :)


Outfit

Skinjacka- Cubus
Jeans- Gina
Piké- Lacoste
Skor- Dr. Martens
 
Snart så drar jag iväg på middag hos min familjs kompisar. Det ska bli jätte kul eftersom det är första gången jag lämnar huset på en vecka (förutom tre doktorsbesök). Febern har äntligen gått över! Hostan och snuvan är inte helt ok än men jag är på bättringsväg. Det känns väldigt skönt efter den här hemska veckan, jag var till och med sjuk på Justins konsert! Aja, nog med det. Fick tillslut till headern till bloggen, kommer byta lite då och då men det får vara den här ett tag nu. I morgon kanske jag får träna för första gången på 3 veckor, jippiiiie! Hahah nejmen jag lägger ut imorgon också så tjarrå <3 hihi
 

CHECK IT

Okeej, välkommen till min blogg haha nejmen kika gärna runt och sååå.
Jag kommer lägga upp så mycket som möjligt, mest bilder och mitt vardagsliv.
Jag kan göra någon video ibland men jag vill inte göra det hela tiden.
Designen är inte helt färdig men jag håller på att fixa så att den blir bättre.
Så aah.
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.